Wholistic SkinMethod*
Een mooie en gezonde huid krijgen én behouden is geen quick-fix. En een aanpak die zich alleen op de buitenkant richt, dus smeerseltjes zoals cremes en serums, is maar een stukje van de puzzel. Met onze Wholistic SkinMethod pak je het geheel (holistisch) aan: de buitenkant (Outer SkinFood), de binnenkant (Inner SkinFood), ondersteuning lymfesysteem en fascia (SkinTools) en de kennis die we met je delen om je bewuster en dus meer ‘in control’ te maken over je gezondheid én huid. Je huid is immers een reflectie van de binnenkant.

*methode = een bepaalde en weldoordachte manier van handelen om een bepaald doel te bereiken.

 

Outer SkinFood
Je huid reinigen, voeden, hydrateren, beschermen en verwennen van de buitenkant doe je met onze collectie Outer Skinfood.

1.    De basis – 3 Step Beauty Ritual
Dagelijks reinigen is een must. Reinigen (en ja, ook je make-up) met de Soothing Cleansing Oil en warme doek zonder de natuurlijke pH van je huid te verstoren zodat je minder kans hebt op huidproblemen.
Je huid heeft vocht en vetten nodig om optimaal te functioneren. De Hydrating Essence zorgt voor de hydratatie en heeft de perfecte pH voor je huid zodat huiduitdagingen zoals acne, droogte en vroegtijdige huidveroudering veel minder kans krijgen.
Met de Nourishing Beauty Oil voed je je huid met een prachtige synergetische blend van werkzame plantoliën en actives die allen hun huidverbeterende en verzorgende eigenschappen hebben.

Lees hier alles over ons 3 Step Beauty Ritual.


2.    Beschermen – Screen Sun Screen SPF20

Je huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met de Screen Sun Screen help je je huid beschermen tegen UV-straling (UVA + UVB). Maar misschien nog wel belangrijker; tegen schade die blauw licht kan veroorzaken op je huid. Blauw licht komt van o.a. schermen (tv, laptop, telefoon) en kunstlicht en dringt door tot de huidlaag waar collageen en elastine wordt aangemaakt. Beschermen tegen schermen dus ;-). En als laatste helpt het je huid ook beschermen tegen (lucht)vervuiling, zowel van buiten als binnen. Zonder meuk en schadelijke filters uiteraard.

Lees hier alles over Screen Sun Screen.


3.    Herstellen en regenereren – Moon Magic Bakuchiol Serum

Om je huid een extra krachtige reset te geven. Terwijl jij slaapt zorgen de stoffen voor een nog diepere en effectievere werking op de huid. Moon Magic Serum zit bomvol plantaardige actives die je huid helpen te herstellen van alle invloeden van de dag. Zoals Bakuchiol uit de Ayurveda, een veilig alternatief voor Retinol, die de huid niet gevoeliger maakt, maar wel extra helpt regenereren.

Lees hier meer over ons magische nachtserum.


Waarom onze Outer SkinFood producten gezond zijn voor je huid:

1.    Ze houden de natuurlijke pH van je huid in balans waardoor je minder kans hebt op huidproblemen als acne, eczeem, rosacea etc.
2.    Customizable, je past de verhoudingen zelf aan en geeft je huid wat het op dat moment nodig heeft. Dat kan namelijk per dag verschillen.
3.    Synergie van prachtige, hoogwaardige ingrediënten. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die elkaars werking versterken.

Onze visie bij ieder Outer SkinFood product

Bij de ontwikkeling van ieder van onze producten zijn we enorm kritisch. Van ons mag je dus altijd blind het volgende verwachten:

-Bevat geen meuk zoals hormoonverstorende of gezondheidsbelastende stoffen

-Geen synthetische ingrediënten

-Geen ‘gewoon’ water

-Ieder ingrediënt heeft een functie voor je huid

-Vegan

We beloven geen dingen die we met onze producten misschien niet waar kunnen maken, ons verhaal is altijd eerlijk.

Nieuwsgierig geworden naar wat onze Outer SkinFood voor jouw huid kan betekenen?

Shop Outer Skinfood hier