Inner SkinFood

eat & glow

Wat je eet, drinkt of aanvullend slikt heeft bijzonder veel effect op (onder andere) je huid. Je kunt je huid van binnenuit helpen herstellen, versterken, hydrateren, beschermen en zelfs ondersteunen bij de aanmaak van collageen.

Gezonde voeding, darmen en lever balans, stressmanagement en voldoende slaap zijn de basis. Als je dit aanvult met de beste supplementen, dan streef jij naar de beste huid ooit. Échte schoonheid zit van binnen? Echt wel!

Inner SkinFood

LOIS LEE GUARANTEE

Met onze inner SkinFood en voedingstips, helpen wij jou van binnenuit te stralen.

No Collagen Collagen

No Collagen Collagen Booster

NCCB™ is onze Collagen Booster van binnenuit. Zie het als je inwendige moisturizer. De perfect op elkaar afgestelde actieve ingrediënten zorgen voor een natuurlijke bescherming en optimale huidconditie. Wat het doet?

  1. ultieme stevigheid
  2. gladde en zuivere huid
  3. optimale bescherming
  4. een fijnere huidtextuur
  5. gezonde gloed #gowiththeglow

Zoals je gewend bent van Loïs Lee: 100% PureFill, 0% vulstoffen, met een ongekend hoge dosering van effectieve en klinisch bewezen ingrediënten.

Review

Geschreven door de art director van Vrouw magazine en bekroond, als enige, met 5/5 sterren in de editie van mei 2022!

“Resultaat: ik vind het echt verschil maken. Mijn huid oogt rustig en vitaal. Zelfs de schoonheidsspecialiste zegt het! Mijn huid voelt ook steviger. Conclusie: ik ben heel enthousiast. Enige nadeel is dat het vrij duur is. Maar als het echt werkt (mooi ouder worden zonder rotzooi), dan kies ik liever hiervoor dan voor plastisch gedoe”
Jolien Strookappe, art director vrouw magazine

GLOmega-3

Voldoende Omega 3 vetzuren dragen bij aan een gezonde huid (en lijf!) door infecties en ontstekingen aan te pakken. Omega 3 is een essentiële bouwstof voor gezonde celmembranen, die het grootste deel van de huid uitmaken. Zijn ze gezond, dan heb je een zachte, vochtrijke en soepele huid. GLOmega – 3 helpt bij;

  1. Een goede vochtbalans in de huid
  2. Het voorkomen van hyperkeratinisatie van haarfollikels (die rode bultjes op o.a. armen)
  3. Door de ontstekingsremmende functie helpt het bij acne en eczeem
  4. De beschadiging van de huid door de zon

Ook voor de GLOmega-3 geldt 100% PureFill, met 0% vulstoffen en een ongekend hoge dosering van effectieve en klinisch bewezen ingrediënten.

Lois-Lee-GLOmega-3-3-potjes

Review

“Omega 3 zat al in mijn dagelijkse ritueel. Maar ben super blij met deze vegan Omega-3. Eerder met visolie had ik last van visolie opboeren. Niet heel smakelijk ;-) Met de Glomega heb ik daar helemaal geen last van. Visolie komt er bij mij niet meer in :-P”
Claire