Slaapmasker

De term ‘beautysleep‘ is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Als jij goed en voldoende slaapt zie je dit aan je huid. Je cellen herstellen beter en er worden voldoende nieuwe cellen aangemaakt. Het is zelfs van invloed op de collageenaanmaak in je huid, en die zorgt weer voor een stevigere, gladdere en soepelere huid. Vrije radicalen hebben celvernietigende eigenschappen en deze worden door goed te slapen beter opgeruimd. En die donkere kringen zijn ook een stuk minder zichtbaar na een goede nachtrust, toch?

SkinTools

Review

“Heel blij met dit slaapmasker! Voelt zacht op de huid, laat geen streepje licht door en laat geen vouwen in je gezicht achter. Ik ben ook een rug- en zijslaper en vind het masker juist heel fijn :)”
Daniëlle

Dark & Quiet

Om goed (door) te slapen speelt volledige duisternis een grote rol. Zelfs het kleinste beetje licht (langs het gordijn, onder de deur door, een lichtje op elektrische apparatuur etc) kan de aanmaak van het slaaphormoon melatonine al verstoren. Daarom is het van belang dat het compleet donker is in je slaapkamer.

Zorg dat je slaapkamer donker is (eventueel met verduisterende gordijnen), dat het niet té warm is en slaap (voor absolute duisternis) met een 100% verduisterd slaapmasker.

Gebruik junk light dots (stickers) om die hinderlijke kleine lichtstralen af te dekken van monitor of mobiel (die zet je uiteraard op vliegtuigstand). Ben je nog aan het lezen, vergeet dan je Blue Light Filtering Glasses niet.

moon magic

Lees wat vaker een boek en zet je schermen op tijd (een uur of 2 voor je gaat slapen) uit.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste (huid)herstellende hormonen aanmaakt, is het aan te raden om tussen 22.00 en 22.30 uur naar bed te gaan en om 22.30 uur dan ook écht te gaan slapen.

Ons comfortabele slaapmasker is 100% verduisterend en zet je met klittenband vast aan de achterkant van je hoofd. Het fijne is dat je je ogen gewoon kunt openen door de dikkere eyepads.