Meest gestelde vragen2022-05-05T11:47:56+02:00

Meest gestelde vragen

De meest voorkomende vragen en antwoorden hebben wij op deze pagina onder elkaar gezet. Staat je vraag er niet tussen, stuur dan gerust een mail naar support@loislee.nl

Heb ik nog een dag- of nachtcrème nodig naast het gebruik van Loïs Lee?2021-10-07T15:42:01+02:00

Nee, de Hydrating Essence + Nourishing Beauty Oil werken samen als een dag- en nacht Skinfood.

Ik heb een droge huid. Wat is de juiste verhouding?2022-09-19T14:54:26+02:00

Met onze producten kun je een beetje ‘spelen’ ( Hydrating Essence + Nourishing Beauty Oil ) om de perfecte verhouding voor jouw huid te vinden. Op ieder moment want dat kan elke dag verschillen. Bijvoorbeeld door je hormonen, wat je gegeten hebt, het weer, stress, de seizoenen etc. Voor een droge huid kun je zelfs 50/50 doen als je dat prettig vindt. Als je een hele droge huid hebt kun je ook ’s nachts wat meer van de Nourishing Beauty Oil gebruiken (altijd wel in combinatie met de Hydrating Essence, want dat helpt de olie beter op te nemen). Bij droge plekjes op je gezicht kun je er de Nourishing Beauty Oil als serum op aanbrengen, ook weer i.c.m. de Hydrating Essence. Voor een vette huid gebruik je in verhouding meer Hydrating Essence en hooguit 1-2 druppeltjes Nourishing Beauty Oil . Onthoud: LESS = MORE! De Nourishing Beauty Oil is zeer geconcentreerd en het is niet de bedoeling dat je met een glimmend gezicht rondloopt.

Kan ik m’n (oog)make-up ook verwijderen met de soothing cleansing oil?2020-07-23T11:21:37+02:00

Jazeker, de Soothing Cleansing Oil is mild genoeg om ook bij je ogen te gebruiken. Je kunt er zelfs waterproof mascara mee verwijderen. Masseer dan eerst de olie op je wimpers en laat het even intrekken. Gebruik je heel veel make-up, dan is het wellicht goed te ‘double cleansen’. Dus tweemaal reinigen. In principe is 1 keer reinigen (bij voorkeur ’s avonds ivm de ontspannende lavendel-geur) voldoende. Zo houd je de natuurlijke huidfunctie in tact. Mocht je vaker willen reinigen, dan mag dat natuurlijk, alleen is je Soothing Cleansing Oil dan wel sneller op ;-)

Help, ik krijg juist allemaal pukkeltjes van het gebruik. Hoort dat?2020-07-23T11:21:37+02:00

Geen paniek! Door het gebruik van nieuwe, en helemaal natuurlijke, producten kan je huid een reactie geven. Bijv. pukkeltjes. Dat kan op dezelfde plek zijn als je normaal krijgt, maar soms lijkt het zich te verplaatsen. Dit is een niet zo leuke, maar wel belangrijke en goede, (ontgiftings)reactie van je huid. Ik kan niet anders zeggen dan: hou vol! Het wordt écht beter. Je huid moet wennen aan de nieuwe ingrediënten en aan het feit dat ze zelf weer aan het werk wordt gezet. Bij de een duurt het een paar dagen, bij de ander een hele maandelijkse cyclus.

Zit er een spf (zonnefilter) in het 3 Step Beauty Ritual?2020-07-23T11:21:36+02:00

Hoewel er van nature in sommige plantoliën een soort van zonnefilter zit, is het 3 Step Beauty Ritual niet gemaakt om je gezicht te beschermen tegen de zon. Als je een filter wilt gebruiken dan adviseer ik je om een aparte zonnecrème met een natuurlijk filter te kiezen zoals zinkoxide. Gebruik hiervoor onze Screen Sun Screen SPF20 voor drievoudige bescherming tegen UVA/UVB, Blue Light én luchtvervuiling.

LET OP: vermijd altijd producten met zonnefilters zoals Oxybenzone. Zeer schadelijk voor je gezondheid én onze zee en koralen!

Waarom zijn de flesjes zo donker?2020-07-23T11:21:36+02:00

We hebben heel bewust voor deze donkere flesjes van miron glas gekozen. Omdat we geen meuk willen toevoegen zoals conserveringsmiddelen, beschermt het donkere glas de werkzame stoffen van het product.

Hoe weet ik hoeveel er nog in m’n flesje zit?2020-07-23T11:21:36+02:00

Ja, das een goeie. Het flesje is zo donker dat je niet kunt zien hoeveel er nog in zit. Maarrrrr… de zaklamp van je telefoon kun je aan de achterkant van het flesje houden en dan schuiven naar beneden tot je het randje olie of water ziet ‘golven’ (moet je wel je flesje een beetje heen en weer schudden).

Wat doe ik met de lege flesjes? Zonde om weg te gooien!2020-07-23T11:21:36+02:00

Ze zijn inderdaad bijna te mooi om in de glasbak te gooien. Maar dat is momenteel wel de beste oplossing om ze te recyclen. Helaas hebben we nog geen rendabele manier gevonden om ze zelf te recyclen. Er wordt aan gewerkt!

Hebben jullie ook een goede scrubcreme?2020-07-23T11:21:36+02:00

Nee! dat hebben we bewust niet. We geloven namelijk dat het scrubben of strippen van je huid niet goed is. Je haalt de natuurlijke beschermlaag van dode huidcellen weg waardoor je vocht verliest en je huid onnodig droog wordt. Alleen onze Cleansing Cloths hebben een zeer milde exfoliërende werking, zonder de bovenste huidlaag aan te tasten.

Zijn alle producten vegan?2020-07-23T11:21:36+02:00

Bijna alles. Behalve onze BeautyBrushes. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat we de natuurlijke haren beter vinden werken bij het droogborstelen dan de plantaardige versies. We vinden het wel belangrijk dat de haren 100% diervriendelijk zijn verkregen. Daarom werken wij met een vaste leverancier waarvan we zeker weten dat de herkomst goed is.

Wat bedoelen jullie met #nomoremeuk?2020-07-23T11:21:36+02:00

Wij geloven dat alleen het beste uit de natuur goed genoeg is voor jou. Daarom vind je in onze producten niets dat niets voor je huid doet, zoals bijvoorbeeld zoals bijv. emulgatoren, schadelijke conserveermiddelen en goedkope siliconen.

En we doen ook niet aan greenwashing, wij zijn clean & green. Daarom gegarandeerd geen meuk! Only the real deal. In alles. Van verpakking en product tot onze communicatie. Zo testen we nooit op dieren (alleen op m’n dochter en (haar) vriendinnen). Onze visie gaat dus veel verder dan ons product. Met #nomoremeuk willen we de wereld inspireren om real te zijn.

Ik wil geen olie op mijn gezicht want dat verstopt de poriën2020-07-23T11:21:36+02:00

We vinden je echt niet oliedom hoor, want minerale olie kan je poriën wel degelijk verstoppen. En zelfs kokosolie kan voor veel vrouwen comodogeen werken en dus pukkeltjes veroorzaken. De mooie plantaardige oliën die wij hebben gekozen zijn non-comodogeen en verstoppen de huid niet.

Als je alle vuil en make-up goed wil verwijderen, moet je een olie gebruiken. Anders lost het vuil van de dag niet goed op. En hoe ouder je wordt, hoe minder lipiden (vetten) in je huid. Dus juist goed om ze met mooie oliën aan te vullen om je huid stralend en gezond te houden. Het zorgt er namelijk ook nog eens voor dat je huid vocht vasthoudt in de huid. :) En ook de Nourishing Beauty Oil bestaat uit een zeer geconcentreerde samenstelling van de beste natuurlijke oliën die je huid juist beschermen en voeden.

Waarom is een beautyritueel belangrijk?2020-07-23T11:21:35+02:00

We vinden het belangrijk dat je dagelijks even een ontspanmoment voor jezelf neemt. Dat je tot rust komt en je huid echt even ‘voelt’: wat heeft ze nodig? Geef jezelf voldoende Selfcare en Selflove ;-) En al onze producten kun je perfect toepassen in je eigen ritueel.

De geur van Loïs Lee is anders dan de vorige keer2021-10-07T12:38:57+02:00

Werken met natuurlijke, ongeraffineerde grondstoffen is geweldig. Maar het ‘nadeel’ is dat de geur (en kleur) per batch kan verschillen. Vergelijk het met een appel, die ruikt (en smaakt) de ene keer ook wat anders dan een andere keer, afhankelijk van bijv. de hoeveelheid zon die het heeft gehad. De formulering wijzigt niet en de werking blijft gewoon hetzelfde?

Zie dit filmpje dat ik maakte met onze lab-man Thomas.

BEKIJK HET FILMPJE
Lukt bestellen niet?2022-09-01T16:53:55+02:00

Wat vervelend! Soms ‘onthoudt’ je computer oude informatie en dit wil er wel eens voor zorgen dat bestellingen niet lukken. Maar vrees niet, we hebben een oplossing voor je.

Als je problemen hebt met bestellen volgen hier een paar tips om de zgn. cache van je browser te legen of een privébrowser te gebruiken wat in de meeste gevallen jouw problem zal oplossen.

WINDOWS:

Open een privé of incognitobrowser (dat is een browser van Chrome of Firefox die je geschiedenis niet onthoudt en geen cookies opslaat)

 1. Windows met Chrome: CRTL+SHIFT+N
 2. Windows met Firefox: CTRL+SHIFT+P

Je kan er ook voor kiezen je ‘normale’ browser cache te legen maar dan ben je al je openstaande tabbladen wel kwijt.

 1. Windows met Chrome: https://www.browserchecker.nl/cache+bestanden+verwijderen/cache+legen+in+google+chrome
 2. Windows met Firefox: https://support.mozilla.org/en+US/kb/how+clear+firefox+cache

MAC:

Je kan er ook voor kiezen je ‘normale’ browser cache te legen maar dan ben je al je openstaande tabbladen wel kwijt.

 1. Mac met Safari: CMD+ALT+E

Open een privébrowser in Safari (dat is een browser die je geschiedenis niet onthoudt en geen cookies opslaat):

 1. Mac met Safari: CMD+SHFT+N

iPhone:

 1. Safari cache legen: https://support.apple.com/en+us/HT201265
 2. Privébrowser openen: https://support.apple.com/en+gb/HT203036
Het pompje van mijn flesje doet het niet2020-06-25T09:55:19+02:00

Vervelend dat je pompje het niet doet. Het gebeurt helaas wel eens vaker en de oplossing is het pompje even losdraaien om het vacuüm los te maken en vervolgens voor je gevoel wel 100x pompen. Of misschien ook echt wel 100 keer ;-)

Is de Screen Sun Screen slecht voor het koraal?2020-08-20T11:40:09+02:00

Nope, het is koraalrif vriendelijk door de plantaardige coating + non-nano.

Wat zijn de ingrediënten en wat zit er vooral niet in?2020-08-20T11:37:34+02:00

Het bevat high tech non-nano zinkoxide  en dit geeft geen witte waas maar een gezonde, egale glow! Absoluut geen chemisch filter (zoals oxybenzone, octinoxate, avobenzone, homosalate, octocrylene, octisalate) parfum/fragrance, phenoxyethanol, dimethicone, siliconen en PEG’s.
Verder alleen maar liefde, prachtige plantoliën en vitamines.

Hoezo beschermen tegen blauw licht?2020-08-20T11:40:08+02:00

Wist jij dat blootstelling aan te veel blauw licht je huid ook vroegtijdig kan verouderen? Blauw licht dringt door tot de huidlaag waarin elastine en collageen wordt aangemaakt en dit kan nadelige gevolgen hebben voor je huid. Denk aan vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels en pigmentatie en een verzwakte huidbarrière. En dat kan weer leiden tot een gevoelige en rode huid met onzuiverheden.⁠ Met onze Screen Sun Screen help je je huid beschermen tegen deze straling.

Wat is Screen Sun Screen?2021-01-04T11:08:25+02:00

Not just sunscreen, maar een unieke formule voor het gezicht voor dagelijks gebruik die helpt beschermen tegen de 3 belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering: blauw licht, UVA/UVB en (lucht)vervuiling.

Hoe gebruik ik de Screen Sun Screen?2020-09-21T11:17:16+02:00

Dagelijks na je dagverzorging (Hydrating Essence + Nourishing Beauty Oil) royaal (8-10 druppels) aanbrengen op je gezicht en nek. Even laten intrekken voordat je make-up aanbrengt. (Om de 2 uur opnieuw aanbrengen indien je langer buiten bent in de zon). In de avond goed je gezicht reinigen en je nachtverzorging aanbrengen.

Kan ik (gelijk) mijn make-up aanbrengen na de Screen Sun Screen?2022-06-02T14:50:04+02:00

Jazeker, je kunt het direct aanbrengen voor een look met extra GLOW of even wachten tot het meer is ingetrokken en daarna make-up aanbrengen.

Waarom schudden voor gebruik?2022-06-02T14:45:28+02:00

Goed schudden voor elk gebruik, omdat de zink naar beneden ZINKt 😉 en dit moet goed gemengd worden met de overige ingrediënten.

Hoe lang doe je met een fullsize 3 Step Beauty Ritual?2020-09-30T10:38:21+02:00

Bij een gemiddeld gebruik doe je 3 maanden met een set. Er zijn ook vrouwen die er ca. 4 maanden mee doen

Hoe gebruik ik het supplement?2022-06-01T18:54:28+02:00

2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd met ruim water innemen. Voor een BeautyBoost gebruik je de eerste 2 weken 4-6 capsules per dag en ga je daarna over op de onderhoudsdosering.
Neem het supplement bij je eerste maaltijd van de dag, niet in de avond want het kan energie geven.

Welke ingrediënten zitten er in Moon Magic Serum?2021-09-29T11:51:33+02:00

Bakuchiol

Het STAR-ingredient in Moon Magic Serum, in maximale dosering van 1%. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de effecten van Bakuchiol vergelijkbaar zijn met die van traditionele retinol: stimulering van collageen- en elastineproductie, vermindering van de afbraak van collageen en elastine en bevordering van een gezonde celdeling. Ook befaamd zijn de anti-acne eigenschappen. Anti-aging plus anti-acne in één plantaardig ingrediënt! Echter waar retinol schadelijke bijwerkingen kan veroorzaken, is Bakuchiol helemaal veilig: wel de lusten, niet de lasten. Loïs Lee werkt met Bakuchiol (Sytenol A) in de hoogst mogelijke dosering.

overige highlights

 • Haverlipiden: glutenvrije ceramiden, versterken de huidbarrière en bewaken de vochtbalans;
 • Gotu Kola (centella asiatica): helend en verjongend;
 • Blue Tansy: essentiële olie van kamille, kalmerend en ontstekingsremmend;
 • Spilanthes acmella: “natures botox”;
 • Collageneer: plantaardige peptiden, geeft collageenproductie een boost en remt de afbraak van collageen;
 • Zwarte bes CO2 extract: rijk aan antioxidanten, Vitamine C en omegavetzuren, verzacht en voedt.
 • Cacay Oil: plantaardige olie met het hoogste Vitamine A-gehalte.

Ook de overige vijf ‘spelers’ hebben een rol in dit magische serum.  Moon Magic Serum is volledig vrij van vul-, geur- en kleurstoffen, goedkope ingrediënten die niets bijdragen aan een gezonde huid, conserveringsmiddelen, synthetische ingrediënten en parfum. 100% #nomoremeuk dus!

Waarom gebruik ik dit serum in de avond?2021-04-26T15:43:22+02:00

Tijdens de nacht is je huid in herstelmodus, dit serum helpt haar hierbij herstellen en regenereren.

Wat is Bakuchiol?2021-04-26T15:46:28+02:00

Het STAR-ingredient in Moon Magic Serum, in maximale dosering van 1%. Diverse wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de effecten van Bakuchiol vergelijkbaar zijn met die van traditionele retinol: stimulering van collageen- en elastineproductie, vermindering van de afbraak van collageen en elastine en bevordering van een gezonde celdeling. Ook befaamd zijn de anti-acne eigenschappen. Anti-aging plus anti-acne in één plantaardig ingrediënt! Echter waar retinol schadelijke bijwerkingen kan veroorzaken, is Bakuchiol helemaal veilig: wel de lusten, niet de lasten. Loïs Lee werkt met Bakuchiol (Sytenol A) in de hoogst mogelijke dosering.

Wat is het verschil tussen Bakuchiol en Babchi?2020-11-12T16:55:28+02:00

Bakuchiol is het werkzame stofje uit de Babchi zaden dat dezelfde werking heeft als Retinol (uit onderzoek gebleken).
Het verschil is dat Babchi Oil (of extract) ongeveer 1-12% Bakuchiol bevat en de Bakuchiol die wij gebruiken 99% Bakuchiol.
Veel andere merken gebruiken inderdaad ook ‘bakuchiol’ maar dan staat er dus bijv. Babchi Oil of Bakuchi of Psoralea Corylifolia op de INCI (ingrediënten) lijst. Dat is niet de Bakuchiol waar onderzoek mee is gedaan en zijn daarbij, niet geheel onbelangrijk, fotosensitiever door de hoge hoeveelheid psoralens (bestanddelen van de babchi plant), dus het kan je huid alsnog gevoeliger maken.

Waarom in dit serum geen retinol?2020-11-12T16:55:27+02:00

Het is niet goed voor je huid. Je huid wordt namelijk, naast ‘egaler en gladder’ (op korte termijn) óók dunner, gevoeliger, fotosensitiever. De kans op irritatie en inflammatie is zeer groot. Wat juist weer negatieve gevolgen kan hebben voor je huid (denk acne, onzuiverheden, rosacea, eczeem, vroegtijdige veroudering).

Wat is Bakuchiol? Is er bewijs dat dit werkt?

Het STAR-ingredient in Moon Magic Serum, in maximale dosering van 1%. Diverse wetenschappelijke onderzoeken* hebben uitgewezen dat de effecten van Bakuchiol vergelijkbaar zijn met die van traditionele retinol: stimulering van collageen- en elastineproductie, vermindering van de afbraak van collageen en elastine en bevordering van een gezonde celdeling. Ook befaamd zijn de anti-acne eigenschappen. Anti-aging plus anti-acne in één plantaardig ingrediënt! Echter waar retinol schadelijke bijwerkingen kan veroorzaken, is Bakuchiol helemaal veilig: wel de lusten, niet de lasten. Loïs Lee werkt met Bakuchiol (Sytenol A) in de hoogst mogelijke dosering

* Onderzoek British Journal of Dermatology, februari 2019:

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/bjd.17476
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24471735/

Hoe gebruik ik Moon Magic Serum?2021-04-26T15:47:44+02:00

Avond

Na reiniging met onze Cleansing Oil en het aanbrengen van de Hydrating Essence enkele druppels Moon Magic Serum door middel van druk-deppende beweging op de huid aanbrengen. Je gebruikt Moon Magic Serum in de avond ter vervanging van de Beauty Oil of je gebruikelijke nachtverzorging. Je kunt Moon Magic Serum ook mengen met een druppeltje Beauty Oil. Ervaar wat voor jou het beste werkt. Als je huid gevoelig reageert kan het raadzaam zijn het gebruik langzaam op te bouwen.

Heb ik naast het 3 Step Beauty Ritual een serum nodig?2021-09-29T12:10:59+02:00

Het 3 Step Beauty Ritual is de basis voor een gezonde huid die bestaat uit Reinigen | Hydrateren | Voeden. Moon Magic Serum is hier een aanvulling op, een extra (luxe) product die je huid goed zal doen. Voor de (rijpere) huid die nét iets meer nodig heeft of wenst.

De leverdatum staat op vandaag en ik heb mijn set nog niet?2020-12-15T10:44:05+02:00

De datum die je kiest is de datum waarop de nieuwe automatische incasso ingaat, er gaat bij de bank 2-5 werkdagen overheen voordat de incasso is voltooid. Hierna wordt jouw set verstuurd.

 

Hoe werkt de Skincare Service?2020-12-15T10:46:42+02:00

Jij bepaalt hoe vaak je een nieuwe set wilt ontvangen (na 2/3/4 maanden). De 1e set komt direct naar je toe en betaal je via iDeal. Hierna gaat de betaling via automatische incasso en wordt de set na afschrijving naar je verzonden.

Je ontvangt een week voor de nieuwe levering een mail van ons zodat je weet dat je bestelling eraan komt.

Hoe beëindig ik de Skincare Service?2022-06-29T09:11:32+02:00

Je kunt via je persoonlijke inlog de Loïs Lee Skincare Service pauzeren of stopzetten. Dit kan altijd en er is geen opzegtermijn. Je kunt ook pauzeren en hem weer aanzetten zodra je wilt. Wanneer je je Skincare Service wilt opzeggen, hou er dan rekening mee dat deze actie niet ongedaan kan wordne gemaakt. Bekijk ons filmpje even die alles duidelijk uitlegt.

Help, mijn producten zijn op en wil z.s.m. een nieuwe set ontvangen!2022-06-29T09:08:29+02:00

Om je set z.s.m. te krijgen kun je inloggen op je account en de volgende incassodatum op vandaag zetten. Wanneer de incasso heeft plaatsgevonden, sturen wij jou jouw nieuwe Skincare Service set toe. We hebben ook een filmpje voor je gemaakt die laat zien hoe makkelijk dit is.

Ik ben zwanger, kan ik Moon Magic Serum gebruiken?2020-12-24T08:43:03+02:00

Er is onvoldoende data over de veiligheid van Bakuchiol bij zwangere vrouwen waardoor wij het gebruik van Moon Magic tijdens de zwangerschap afraden.

Wat doe ik met het katoenen doekje?2021-01-04T10:56:59+02:00

Ons biologische katoenen reinigingsdoekje gebruik je bij het 3 Step Beauty Ritual.

Je verwijdert hiermee alle make-up en vuil van de dag.

Eerst masseer je de Cleansing Oil in je gezicht, hierna leg je de warme doek erop en verwijder je zo al het vuil en make-up van je gezicht.

Dit herhaal je nog 1 of 2 keer met een uitgespoeld doekje, tot je gezicht helemaal schoon is.

Ook mascara kan met de Cleansing Oil en het doekje worden verwijderd. Je kunt een extra druppeltje Cleansing Oil rondom je ogen doen zo nodig.

Hoeveel is de SPF en waarom niet hoger?2021-04-12T10:48:03+02:00
Screen Sun Screen heeft een SPF 20. Dat lijkt laag maar het verschil in bescherming tussen SPF 15 (93,3%), SPF 30 (96,6%) en SPF 50 (98%) is niet zo groot.
Waarom heb je een aparte SPF nodig?2021-04-12T11:12:50+02:00

Een SPF in je dagverzorging (bijv. in een dagcrème) heeft helemaal geen zin. Het geeft valse verwachtingen want als je het ‘s ochtends op smeert is het na een paar uur al ‘uitgewerkt’ en zou je dus eigenlijk weer opnieuw moeten smeren. En zo loop je vaak toch de hele dag onbeschermd rond. En daarbij: om een beetje te werken moet het filter als een van de eerste ingrediënten in het product zitten. En dit gaat ten koste van andere werkstoffen in huidverzorging, vandaar dat een aparte SPF het advies is.

Wat doe ik met de lege flesjes? 2022-09-19T10:28:49+02:00
Ze zijn inderdaad bijna te mooi om in de glasbak te gooien. Dat is echter wel de beste oplossing. Glas is eindeloos te recyclen, waarmee veel nieuwe grondstoffen kunnen worden bespaard. Al bijna 90% van al het glas wordt gerecycled. Tevens vermindert recycling ook nog eens de uitstoot van CO2.
Kan ik de No Collagen Collagen Booster en GLOmega-3 tegelijk gebruiken?2022-04-25T09:15:31+02:00

Ja, dat kan zeker. Het zijn 2 totaal verschillende supplementen en vullen elkaar mooi aan.

Hoe kun je je termijn wijzigen?2022-06-29T09:13:10+02:00

Als je je termijn wilt wijzigen ga je naar jouw Skincare Service account en klik je naast ‘Type abonnement’ op wijzigen. Hier kan je kiezen tussen 2, 3 of 4 maanden. We hebben speciaal voor jou een filmpje gemaakt die je laat zien hoe je dit doet.

Hoe kan ik producten aan mijn Skincare Service toevoegen?2022-06-29T09:25:17+02:00

Je kan eenvoudig producten aan je Skincare Service toevoegen zodat deze met je volgende zending automatisch worden meegezonden. Bekijk het filmpje hieronder even hoe je dit precies kan doen.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?2022-06-29T09:21:09+02:00

Je kan gemakkelijk je naam, email, wachtwoord , factuur- en verzendadres in je Skincare Service account wijzigen. Helaas kan je niet je bankrekeningnummer wijzigen. Mocht je een nieuwe bankrekening hebben, zal je je bestaande Skincare Service moeten opzeggen en een nieuwe Skincare Service moeten afsluiten. Bekijk de video hieronder even waarin we alles uitleggen.

Help! Ik kan geen producten aan mijn mandje toevoegen2022-07-02T18:59:42+02:00

Mocht je problemen hebben met het toevoegen van producten aan je winkelmand, probeer de volgende stappen even. Mocht geen van deze stappen werken, neem dan contact met ons op via support@loislee.nl

 1. Als je als Skincare Service gebruiker bent ingelogd, log uit en probeer het nogmaals.
 2. Als stap 1 niet werkt, probeer een andere browser (als je bijvoorbeeld Chrome gebruikt, probeer Firefox) of gebruik via een prive-venster.
 3. Als beide stappen je probleem niet oplossen, verbind dan met een andere internetverbinding (als je bijvoorbeeld op WiFi zit, probeer het dan via je dataverbinding)
Kan ik de Soothing Cleansing Oil met een watje of onder de douche verwijderen?2022-08-30T13:49:48+02:00

Het doekje (Cleansing Cloth) is echt where the magic happens. Olie kan niet met alleen water verwijderd worden. Een vette pan, die kun je ook niet met alleen water schoonmaken ;-) Iedere dag een schoon doekje is een echte MUST! In onze shop vind je extra Cleansing Cloths, zo hoef je niet meer mis te grijpen.

Hoe lang zijn mijn producten houdbaar?2022-08-30T14:14:56+02:00

Ongeopend zijn de producten (3 Step Beauty Ritual, Screen Sun Screen & Moon Magic Serum) een jaar houdbaar, geopend een half jaar. Met uitzondering van de Hydrating Essence deze is geopend en ongeopend een half jaar houdbaar.

Hoe lang zijn mijn supplementen houdbaar?2022-09-01T13:36:42+02:00

De best before day staat op de onderkant van het potje, gemiddeld is dat zo’n twee jaar.