SkinRollers

They see me rollin’

Dat het leven niet altijd op rolletjes loopt is een feit, maar jij kunt nu wel elke dag het beste in (en uit) je huid rollen. Als je dagelijks rolt ondersteun je niet alleen je lymfesysteem, maar helpt het ook tegen vocht en de donkere kringen onder je ogen. Je bloedcirculatie krijgt een boost én je huidverzorging wordt beter opgenomen.

SkinTools
White Jade Clear Quartz FaceRollers Lois Lee

Review

“Wauw! Ik was al fan van de BeautyStone, maar deze roller ben ik ook echt van onder de indruk. De spikes zorgen voor een hele goede doorbloeding en zorgt voor een goede massage van m’n gezicht in de ochtend!”
Sharon

Tips & Tricks

  1. Rol mét of zonder olie, je kunt zelf ervaren wat je prettig vindt.
  2. Je mag iedere dag rollen! In de ochtend of avond. Het is een fijn ontspannend ritueel, maar rollen kan ook energie aan je lichaam geven omdat het je lymfesysteem activeert, dus ervaar wat voor jou het beste werkt.
  3. Omdat SkinRollen je lichaam helpt ontgiften, is het raadzaam wat extra water te drinken na het rollen.

Instructievideo SkinRoller

Review

“Ik gebruik deze roller na het aanbrengen van de spray en olie. Je ziet meteen dat je huid doorbloedt en gaat stralen. De spiked kant is favoriet.”
CELINE

Find your perfect match

We hebben drie prachtige rollers in de shop staan. Elke steen heeft haar eigen werking dus kies degene die het best bij jou past.

SkinRoller White Jade

Van witte jade wordt gezegd dat het de creativiteit en positieve intentie stimuleert. Het helpt verbinding te maken met je intuitie en je te beschermen tegen afleidin en besluiteloosheid.

SkinRoller Clear Quartz ‘spiked’

Bergkristal is een helende steen die het bewustzijn helpt te vergroten en de chakra’s te zuiveren. Het kan een helende werking hebben op huidaandoeningen zoals onzuiverheden, droogte en een schilferige huid.

SkinRoller Jade

Groene Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan.