Informatie rondom retourneren

Retourneren
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) gecrediteerd. Indien het retourneren noodzakelijk is door toedoen van Loïs Lee Wholistic SkinMethod, zijn de verzendkosten voor Loïs Lee Wholistic SkinMethod anders zijn de kosten voor retour verzending voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden, na het aanmelden via onderstaand aanmeldformulier.

Let op: herroepingsrecht is slechts mogelijk bij verzegelde en onaangebroken producten. Wanneer de verzegeling is verbroken of producten aangebroken zijn kunnen deze niet worden teruggenomen. Loïs Lee Wholistic SkinMethod hanteert geen ´niet goed, geld terug´ garantie. Bevalt het product niet na gebruik, dan heeft de consument geen recht deze te retourneren of het aankoopbedrag te ontvangen.

Aanmelden annulering bestelling
Om gebruik te maken van dit recht, dien je eerst je annulering aan te melden middels het onderstaand aanmeldformulier. Indien het aanmeldformulier door ons is ontvangen, ontvang je hier per e-mail een bevestiging van. Verdere instructies voor retourneren ontvang je na beoordeling van jouw aanmelding.
(LET OP! Controleer ook je spam of ongewenste mail inbox)

Wij zullen binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen vervolgens het verschuldigde orderbedrag terugstorten.