No Collagen Collagen Booster2023-05-15T12:56:14+02:00

No Collagen Collagen Booster

Een mooie huid komt voor het grootste deel van binnenuit. Dit rijmt niet alleen leuk, maar is ook echt zo. Gezonde voeding, goed werkende darmen en lever en stressmanagement zijn de basis. Als je dit aanvult met de beste supplementen, ben je goed op weg naar jouw mooiste huid ooit. De No Collagen Collagen Booster™ is een VEGAN health shot van binnenuit, je inwendige moisturizer.

Inner SkinFood

What’s in it (for me)?

De collageen-supplementen die op de markt zijn bevatten allemaal dierlijk collageen. Nu vinden wij het niet nodig om dode dieren te gebruiken om ons mooier te maken. Wij kiezen dus voor plantaardige aminozuren die helpen bij de aanmaak van collageen. Los van het geen-dode-dieren-verhaal, werken deze aminozuren ook nog eens beter. Dit, omdat ze al in stukjes (aminozuren) zijn opgebroken, in tegenstelling tot de dierlijke collageen peptiden. Alle ingrediënten zijn waanzinnig (zie ingrediënten) maar we delen graag onze filosofie.

Review

Geschreven door de art director van Vrouw magazine en bekroond, als enige, met 5/5 sterren in de editie van mei 2022!

“Resultaat: ik vind het echt verschil maken. Mijn huid oogt rustig en vitaal. Zelfs de schoonheidsspecialiste zegt het! Mijn huid voelt ook steviger. Conclusie: ik ben heel enthousiast. Enige nadeel is dat het vrij duur is. Maar als het echt werkt (mooi ouder worden zonder rotzooi), dan kies ik liever hiervoor dan voor plastisch gedoe.”
Jolien Strookappe, art director Vrouw Magazine

FUN FACT

Een synergie van actieve ingrediënten voor een natuurlijke bescherming en optimale huidconditie: ultieme stevigheid, gladheid, bescherming, fijne huidtextuur en gezonde gloed.

Does it work?

De synergy van actieve ingrediënten helpt bij een natuurlijke bescherming en optimale huidconditie. Hiermee bedoelen we ultieme stevigheid, gladheid, bescherming, fijne huidtextuur en een gezonde gloed. What else?

Door lipiden (die in de natuur voorkomen) te gebruiken, zijn de vitamines beschermd gedurende de reis door de maag en het darmstelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.

  • Helpt de huidbarrière herstellen en versterken
  • Helpt de hydratatie van de huid verbeteren
  • Helpt roodheid van de huid verminderen
  • Helpt bij het beschermen van de huid voor invloeden van buitenaf
  • Helpt bij de collageensynthese
  • Voorziet de huid van antioxidanten voor optimale gezondheid van de huid
  • Draagt bij aan vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Boordevol actieve ingrediënten met vitaminen, antioxidanten en goede vetten
No Collagen Collagen Booster

De synergy van actieve ingrediënten helpt bij een natuurlijke bescherming en optimale huidconditie. Hiermee bedoelen we ultieme stevigheid, gladheid, bescherming, fijne huidtextuur en een gezonde gloed. What else?

Het product is en werkt zo geweldig door de combinatie van alle super geconcentreerde en actieve ingrediënten. Om écht een goed beeld te krijgen van hoe geweldig dit product is, check de ingrediëntenlijst met de uitleg per ingrediënt.

Zoals je gewend bent van Loïs Lee: 100% PureFill, 0% vulstoffen, met ongekend hoge dosering effectieve en klinisch bewezen ingrediënten.

Review

“Ik vind nccb echt super fijn. Niet alleen de huid van mijn gezicht is veel beter (zachter en ik heb de neiging tot wallen onder mijn ogen en zelfs die zijn minder), maar mijn hele lichaam is zacht. En dit is pas mijn eerste 3 maands voorraad! Alsof ik terug ben in de tijd! Ik leef al heel gezond (orthomoleculair en biologische/demeter voeding vind ik heel belangrijk) maar toch heeft mijn 51 jarige huid kennelijk veel behoefte aan nccb. Bedankt daarvoor! Binnenkort dus weer bestellen.”
Ingrid

Its amazing on SO many levels

écht ieder ingrediënt laat jou stralen

Ingrediënten No Collagen Collagen Booster2023-01-30T10:49:00+02:00

Alpha Lipoic
Alpha Lipoic (R-Alpha liponzuur) wordt ook wel de ultieme anti-aging antioxidant genoemd. Het draagt bij aan de ontgifting, biedt bescherming tegen vrije radicalen en bewaakt de mitochondria. Bovendien kan deze geniale antioxidant zowel in water- als vet functioneren (uniek!), zodat het in alle delen van de cel ‘toegang’ heeft om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.

Co-enzyme Q10
Co-enzyme Q10 speelt onder meer een rol in de kwaliteit van de collageen- en elastineproductie, die van nature vermindert met het ouder worden. Door dit enzym aan te vullen vertraagt dit proces.

Astaxanthine
Astaxanthine heeft als voornaamste effect een beschermende werking, om precies te zijn tegen de schade door UV-straling.

Pterostilbene
Pterostilbene (resveratrol+), vertraagt het natuurlijke verkortingsproces van telomeren zodat de cel zich langer kan blijven delen zonder af te sterven.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is de ultieme vochtbooster. Lichaamseigen stof die met de jaren vermindert waardoor de huid droger en doffer wordt. Door het vochtgehalte van binnenuit te optimaliseren blijft de huid elastischer en soepeler met een mooie gloed.

Liposomale gluthation, liposomale vitamine C en pine bark extract
Overall anti-aging effect door de veroudering van binnenuit te vertragen. Gluthation helpt ook de leverfunctie ondersteunen, Vitamine C is onmisbaar bij de aanmaak van collageen en elastine en Pine Bark extract is een sterke antioxidant.

Hoe gebruik je de No Collagen Collagen Booster?

Per dag slik je, bij voorkeur bij een maaltijd, twee capsules. Doe dit met een groot glas water. Dit is de basis (ofwel het onderhoud).

Begin je net en wil je een BeautyBoost? Dan gebruik je de eerste 2 weken 4-6 capsules per dag en ga je daarna over op de onderhoudsdosering.

Krijg jij een capsule niet doorgeslikt? Open de capsules en meng de inhoud door je smoothie, water of yoghurt. Werkt net zo goed :).

De No Collagen Collagen Booster kan in combinatie met de GLOmega-3 gebruikt worden.

NB. een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hier geen vervanging voor.

Review

“Ik ben nooit zo goedgelovig als het om producten met bijna-te-mooi-om-waar-te-zijn claims gaat. Maar toen ik de huid van mijn gezicht en hals in rap tempo zag verslappen, en al bijna ging denken over een face-lift, wilde ik toch wel eens de No Collagen Collagen Booster proberen. En tot mijn grote verrassing en blijdschap, zag ik na een week of twee, met de normale dosis van 2 capsules per dag, een duidelijk verschil! De rimpels in mijn voorhoofd en rond de mond vervaagden en de kaak- en halslijn zijn duidelijk strakker geworden. Eindelijk herken ik mezelf weer in de spiegel! Ik ben heel benieuwd hoever dit proces nog doorgaat, maar ik ben nu al een heel tevreden klant. Eén nadeel: ik kan (en wil) hier natuurlijk nooit meer mee stoppen!”
Karin

Veelgestelde vragen over de No Collagen Collagen Booster

Gebruik

Hoe gebruik ik het supplement?2022-10-26T13:08:50+02:00

2 capsules bij voorkeur bij een maaltijd met ruim water innemen. Voor een BeautyBoost gebruik je de eerste 2 weken 4-6 capsules per dag en ga je daarna over op de onderhoudsdosering.
Neem het supplement bij je eerste maaltijd van de dag, niet in de avond want het kan energie geven.

Ingrediënten

Zit er collageen in de No Collagen Collagen Booster?2022-10-26T13:05:13+02:00

Wij gebruiken geen collageen in ons product. Ten eerste omdat het DIERLIJK is en wij het niet perse nodig vinden om dode dieren te gebruiken in schoonheidsproducten.

Ten tweede omdat collageeneiwitten of peptiden in de maag nog afgebroken moeten worden tot losse aminozuren (collageen bestaat uit 18 aminozuren). Collageen bestaat voor het grootste deel uit de 3 aminozuren Glycine, Proline en Hydroxyproline. En laten wij deze 3 belangrijkste aminozuren van plantaardige oorsprong nu in een direct opneembare (bioavailable) vorm in ons supplement hebben gestopt.

Hiernaast is het zo dat bij het innemen van (dierlijk) collageen in hoge doseringen je een teveel aan glutamine binnenkrijgt. Glutamine is essentieel voor je gezondheid, maar in te hoge doseringen (wat vaak het geval is bij suppletie van collageen) kan het door een ingewikkeld proces (omzetting naar glutamaat/GABA) excitotoxiciteit veroorzaken. Excitotoxiciteit betekent dat het hersencellen en zenuwen overstimuleert en kan resulteren in neurologische ontsteking en celdood. Dat is dus óók een reden dat wij GEEN collageen gebruiken.

Wat voor ingrediënten zitten er nog meer in?2022-10-26T13:06:23+02:00

Bij de samenstelling van deze formule hebben we gekozen voor wetenschappelijk en klinisch geteste ingrediënten die hun werking voor de gezondheid in het algemeen en de huid hebben bewezen.

Het is een hoogwaardige formule, zoals je van Loïs Lee gewend bent, en we hebben geen concessies gedaan in doseringen of ingrediënten. We hebben heel bewust gekozen voor werkzame hoeveelheden en niet om voor marketingdoeleinden ingrediënten in het product te stoppen. Zo zit er in de dagdosering bijv. 40 mg van de gepatenteerde rijst-ceramiden in. Dit is de hoeveelheid die volgens onderzoek nodig is om de vochthuishouding in de huid te herstellen en te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering.

Hyaluronzuur is ook een populair ingrediënt dat vaak gebruik wordt in supplementen. Helaas niet altijd in de geteste minimale hoeveelheid van 120 mg waardoor het er meer in zit voor de marketing. In onze No Collagen Collagen Booster zit 140 mg!

Voor een gedetailleerde uitleg over onze verdere ingrediënten kijk je hier.

Wat voor ingrediënten zitten er NIET in?2022-10-26T13:06:46+02:00

Wij kiezen dus niet voor dierlijke ingrediënten zoals Collageen. Daarbij maken wij ook geen gebruik van vulstoffen, antiklontermiddelen, conserveringsmiddelen, kleur- en geurstoffen, suiker, zoetstoffen en andere mogelijk schadelijke stoffen die er in zitten voor de functie van het supplement. Ons supplement is PureFill, dat betekent dat het bomvol zit met actieve stoffen.

Algemene vragen

Waarom zijn de flesjes zo donker?2023-04-24T12:26:03+02:00

We hebben heel bewust voor deze donkere flesjes van miron glas gekozen. Omdat we geen meuk willen toevoegen zoals conserveringsmiddelen, beschermt het donkere glas de werkzame stoffen van het product.

Wat doe ik met de lege flesjes? Zonde om weg te gooien!2023-01-18T16:00:18+02:00

Ze zijn inderdaad bijna te mooi om in de glasbak te gooien. Maar dat is momenteel wel de beste oplossing om ze te recyclen. Helaas hebben we nog geen rendabele manier gevonden om ze zelf te recyclen. Er wordt aan gewerkt!

Is dit het zoveelste huid of collageen supplement dat op de markt is?2022-10-26T13:10:19+02:00

Zoals je van Loïs Lee gewend bent zijn wij geen schapen die meelopen met de trends. En zoeken ook geen ‘bekende’ supplementenmaker op om het zoveelste collageensupplement of weer een nieuwe huid-haar- en nagel-gummiebeer op de markt te brengen. (Kijk maar goed; vaak zijn de ingrediënten van supplementen redelijk gelijk en hebben ze alleen een ander hip omhulsel).

De No Collagen Collagen Booster™ uit de inner beauty lijn van Loïs Lee Pure Skinfood, is met recht voeding voor je huid! Het is een krachtig beauty supplement dat is samengesteld om de huid van binnenuit te hydrateren, ontstekingsactiviteit in het lichaam te verminderen, de collageensynthese te stimuleren en huidbarrière te versterken zodat het de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en de dagelijkse aanval van vrije radicalen.

Het is tot stand gekomen door een intensieve samenwerking van bijna 2 jaar tussen Debbie van Loïs Lee en een team van deskundigen en experts op hun gebied. Zo hebben we niet alleen maar goede ingrediënten bij elkaar gegooid, maar ook gekeken naar hun werking in het lichaam bij hoge doseringen.

Zo blijkt namelijk dat bij het innemen van (dierlijk) collageen in hoge doseringen je een teveel aan glutamine binnenkrijgt. Glutamine is essentieel voor je gezondheid, maar in te hoge doseringen (wat vaak het geval is bij suppletie van collageen) kan het door een ingewikkeld proces (omzetting naar glutamaat/GABA) excitotoxiciteit veroorzaken. Excitotoxiciteit betekent dat het hersencellen en zenuwen overstimuleert en kan resulteren in neurologische ontsteking en celdood. Dat is dus óók een reden dat wij GEEN collageen gebruiken.

Kan ik de No Collagen Collagen Booster en GLOmega-3 tegelijk gebruiken?2023-03-06T10:23:08+02:00

Ja, dat kan zeker. Het zijn 2 totaal verschillende supplementen en vullen elkaar mooi aan.

Hoe lang zijn mijn supplementen houdbaar?2022-10-26T13:11:20+02:00

De best before day staat op de onderkant van het potje, gemiddeld is dat zo’n twee jaar.

Review

“Ook ik gebruik veel van je producten, ben er super blij mee! Ook mijn huid is egaler van kleur geworden, mijn nagels groeien sneller en heb nog meer haar gekregen:). Ik had al een hele bos . Maar heel dankbaar voor! Heb nog wel huidproblemen op mijn linkeronderbeen en voeten, maar hoop dat dit ook gauw minder wordt. Maar naast dat worden ook mijn gewrichten soepeler. Ik heb hele erge reuma gehad, vanaf juni 2010 tot halverwege 2018. VIa voeding, vele alternatieve behandelingen etc ben ik er van genezen (ook mbv mijn huisarts), maar mijn gewrichten hebben er wel veel van geleden en via fysio ben ik mijn soepelheid aan het terug winnen. En ik weet niet of het kan, maar het lijkt dat ik mbv je supplementen een enorme stap voorwaarts heb gemaakt. Daarnaast vind ik het zo ontzettend fijn dat ik bij jou de etiketjes niet hoef te onderzoeken. Weet dat het gewoon goed is. Er zijn zoveel producten die zeggen dat ze biologisch/natuurlijk zijn en waar er dan toch weer rommel in blijkt te zitten. Dus ik ben gewoon super blij met je en met je producten.”
Mieke