No Collagen Collagen Booster2022-06-05T17:42:36+02:00

We worden ouder, bewuster en wijzer. Bewuster van ons – iets ouder wordende – spiegelbeeld. Bewuster van het milieu en de keuzes die we maken. En zo ook van alle meuk die we op en in ons lichaam stoppen. Je wordt wijzer. Want daar doe jij niet meer aan mee! #nomoremeuk

Maar wat is dán de way to GLOW?!

Je gezondheid en je uiterlijk zijn belangrijk voor je,

maar je voelt je de laatste tijd wat onzeker – over je ouder wordende huid én de producten die je gebruikt. Je probeert bewuste keuzes te maken, maar hebt soms zo je twijfels. Pure producten of pure marketing?
Over hier en daar een lachrimpeltje doe je niet moeilijk, je houdt van een natural look. Maar je bent al lange tijd niet om je ID gevraagd en wordt steeds vaker met U aangesproken. En daar baal je van – behoorlijk. Waar gaat dat jonge, stralende gezicht naartoe!?

Je eet al bewust en verantwoord en merkt de positieve effecten op je gezondheid – a pleasant surprise. Je vraagt je al een tijd af of hoofdzakelijk ‘smeren’ wel the way to GLOW is. Een gezonde en sterke huid, begint dat ook niet van binnenuit?

Hoe fijn zou het zijn weer écht te stralen? Beter nog: meer dan ooit!

Van gezondheid én zelfvertrouwen. Je letterlijk lekker in je vel voelen – freakin fabulous. Trots te zijn op wie je bent, hoe je eruitziet én de producten die je gebruikt.
Stel je voor, een gezonde huid – egaler, strakker en soepeler. Minder vlekken, onzuiverheden, ontstekingen of droge plekken. Die vrouw te zijn tegen wie wordt gezegd: “huh, ik had je 10 jaar jonger geschat! Hoe dan?” Waarop jij antwoordt: “puur natuur!” – waarover niks gelogen is!

Wat een relaxed gevoel zou het geven écht zeker te zijn over je huidverzorging. Zonder twijfel voor eerlijke, pure en vegan producten te kunnen kiezen – die écht werken en je huid laten stralen. Trouw aan jezelf te zijn – en aan die betere wereld! #nomoremeuk

“Je voelt gewoon alsof de stevigheid van binnen wordt aangetrokken.  In mijn gezicht, maar ook m’n buik, billen en benen, alles wordt steviger!  Van buiten de Loïs Lee GLOW en van binnenuit de versteviging! Prachtige synergie!”

Linda

“Ik merk dat mijn huid enorm zacht is en heb gewoon vanaf het eerste moment geen pukkeltje meer gehad. Mijn wimpers zijn voller en m’n haren hebben een mooie glans. Ook mijn nagels zijn minder gespleten en sterker. Ik heb twee weken een boost gedaan met 4 capsules per dag en wil eigenlijk niet minderen omdat ik wil dat het zo blijft, haha. Maar ben nu in week 3 over gegaan op 2 capsules per dag.”

Annemiek

“Merk nu al dat ik super zachte huid heb, alsof ik gescrubd ben zonder te scrubben en heb een hele rustige huid!”

Vanessa

#nomoremeuk staat voor de belofte die wij doen: never ever schadelijke stoffen en goedkope fillers in onze producten. No More Meuk staat ook voor échtheid, geen maskers, geen lagen make up om je achter te verbergen. Je bent al mooi zoals je bent!

Er zijn meerdere oorzaken die voor veroudering en huidproblemen zorgen,

zoals te veel zon, blauw licht (van schermen bijv.), suiker of een ongezonde levensstijl. Not in your case. Ook maken we steeds minder vetten en oestrogenen aan en de collageenproductie neemt af – essentieel voor een strakke, jeugdige huid.

Jij snapt dat een gezonde en stralende huid meer nodig heeft dan alleen smeersels. Een mooie huid begint óók van binnenuit. Maar iets houdt je tegen. Er zijn namelijk maar weinig producten die écht voor een holistische aanpak gaan. Je vindt niet wat je (onbewust) zoekt.

Je hebt je wel eens verdiept in alternatieven, zoals supplementen, om je huid die extra volume boost en gewenste stevigheid te geven. Maar collageensupplementen bevatten dierlijke ingrediënten en andere supplementen, zoals de bekende gummibeertjes voor huid-, haar- en nagels, vulstoffen en suiker. En dat is voor jou een no-go.

De moleculen van collageen in creme’s zijn te groot om jouw huid te penetreren.

Vegan huidverzorging Lois lee

Hoe ga je dan wél huidveroudering tegen?
Let’s get UNDER your skin!

Naar mate we ouder worden neemt de aanmaak van oestrogenen, collageen en vetten af. Dit gebrek zorgt ervoor dat onze huid slap en droog wordt. En let’s face it: daar valt niet tegenop te smeren. Wat wel werkt is ons op de oorzaken te richten en deze weg te nemen – en zo huidveroudering óók van binnenuit aan te pakken.

Een checklist – om mee te beginnen:

 • Vermijd het innemen van te veel suiker, stop met roken en drink met mate
 • Houd je stressniveau laag, ga spanning tegen en neem genoeg rust
 • Bescherm je tegen blauw licht, zon en luchtvervuiling
 • Zorg voor een goed functionerend darmstelsel en een gezonde lever
 • Houd je hormoonhuishouding in balans en ontstekingsactiviteit laag
 • Drink genoeg water, eet gezond en (hoofdzakelijk) plantaardig
 • Kies voor hoogwaardige supplementen – die wél doen wat ze zeggen

No Collagen Collagen Booster

Check, check, check…. uhm check?
No worries, we’ve got you – and your skin – covered!

Je hebt niet álles in de hand – so you thought. Je kunt wel wat extra hulp én bescherming gebruiken. En daar maakt nummer 7 een entree. Ons motto? Don’t fake beauty, Feed beauty!

Maar dan wél met een puur en natuurlijk product. What you see is what you get. Een product zónder loze beloftes, mét alleen maar krachtige en bewezen ingrediënten. 100% voeding voor je huid – voor een flinke beauty boost van binnenuit!

Don’t fake beauty, Feed beauty!

De No Collagen Collagen Boosteruit de nieuwe inner beauty lijn van Loïs Lee Pure Skinfood – met recht voeding voor je huid – en helemaal VEGAN! Het is een krachtig beauty supplement dat is samengesteld om de huid van binnenuit te helpen hydrateren, ontstekingsactiviteit in het lichaam te verminderen, de collageensynthese te stimuleren en huidbarrière te versterken zodat het de huid beschermt tegen vroegtijdige veroudering en de dagelijkse aanval van vrije radicalen’.

Een product om met zekerheid en trots, zonder zorgen, te gebruiken. Without a doubt: the way to GLOW!

Hoe en waarom het supplement zo goed werkt?
De 7 natural superpowers van het NCCB™ supplement

1) De antioxidanten beschermen je huid2020-02-18T15:13:40+02:00

Antioxidanten geven bescherming tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf, zoals teveel zonnestralen en milieu gerelateerde factoren. Uiteraard zitten er in onze NCCB volop antioxidanten.

2) Ontstekingsactiviteit wordt verminderd2020-02-18T15:13:39+02:00

Vroegtijdige huidveroudering wordt vaak veroorzaakt door laaggradige (of chronische) ontstekingen in het lichaam, inflammatie genoemd. Deze vorm van ontstekingen is nauwelijks aantoonbaar in het bloed (en niet zoals een wondje dat ontstoken is) maar veroorzaakt een hoop ellende in het lijf. De NCCB zit boordevol ingrediënten die inflammatie helpen tegengaan.

3) De collageenproductie wordt verhoogd2020-02-18T15:13:38+02:00

Vrije radicalen en inflammatie zijn echter niet de enige bepalende factor bij vroegtijdige (huid)veroudering. Nog maar een paar jaar geleden kwam een nieuwe golf van ‘nutricosmetics’ op de markt: nu met de focus op het collageen. Wanneer we ouder worden wordt de productie van huid-collageen minder. Rimpels beginnen in de dermis, de diepere laag van de huid, waar de structurele afbraak van collageen en elastine begint. In de NCCB zitten de 3 belangrijkste aminozuren die verantwoordelijk zijn voor de synthese van collageen en elastine. Plus natuurlijk Vitamine C, die niet mag ontbreken in een collageen supplement. Zonder voldoende Vitamine C heeft je huid sowieso moeite om collageen aan te maken.

4) Je huid wordt gehydrateerd van binnenuit2020-02-18T15:28:00+02:00

Een ouderwordende huid wordt ook steeds droger. Op de huid optimaal te hydrateren hebben we hyaluronzuur toegevoegd in de juiste dosering (werkzaamheid bewezen bij minimaal 120 mg). De rijstceramiden helpen de huid herstellen en vocht in de huid te houden.

5) De huidflora wordt in balans gehouden2020-02-18T15:26:55+02:00

Nog recentelijker is de theorie van een gezonde huidflora toegevoegd aan het verkrijgen en behouden van een gezonde huid. En niet alleen de balans tussen goede en minder goede bacteriën moet goed zijn. Zo ook de pH van je huid én je huidbarrière. Wanneer dit skin-trio aangetast is kan dat zich uiten in acne en onzuiverheden, (extreme) droogte, vroegtijdige huidveroudering, eczeem, rosacea etc. De NCCB pakt dit aan door de huidbarrière van binnenuit te herstellen/versterken.

6) Telomerase activatie helpt veroudering van binnenuit vertragen2020-02-21T14:48:45+02:00

Als bonus helpt de NCCB de veroudering van binnenuit ook vertragen. Telomeren zijn de kapjes op chromosomen die bij iedere celdeling een stukje korter wordt (vergelijk het met het harde uiteinde van een schoenveter). Zodra het kapje op is, is de cel dood (=veroudering). De Pterostilbene in de NCCB zorgen ervoor dat deze telomeren minder snel verkorten en dus zo de veroudering helpen vertragen.

7) Bescherming tegen o.a. UV straling, blauw licht, luchtvervuiling2020-02-18T15:21:17+02:00

Van UV-stralen en luchtvervuiling is aangetoond dat ze vrije radicalen op en in de huid produceren. Vrije radicalen ‘stelen’ elektronen van gezonde cellen en maken er ook vrije radicalen van. Antioxidanten neutraliseren deze vrije radicalen zodat ze geen schade kunnen aanrichten aan gezonde cellen. De vrije radicalen-theorie van veroudering is leidend bij vroegtijdige huidveroudering en wordt meestal veroorzaakt door de (buiten)omgeving. Astaxanthine helpt de huid van binnenuit beschermen tegen o.a. UV-straling.

Aanvullen met hoogwaardige supplementen is geen overbodige luxe. De zogenaamde nutricosmetics, supplementen die de huid van binnenuit voeden zijn niet nieuw.

1) De antioxidanten beschermen je huid2020-02-18T15:13:40+02:00

Antioxidanten geven bescherming tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf, zoals teveel zonnestralen en milieu gerelateerde factoren. Uiteraard zitten er in onze NCCB volop antioxidanten.

2) Ontstekingsactiviteit wordt verminderd2020-02-18T15:13:39+02:00

Vroegtijdige huidveroudering wordt vaak veroorzaakt door laaggradige (of chronische) ontstekingen in het lichaam, inflammatie genoemd. Deze vorm van ontstekingen is nauwelijks aantoonbaar in het bloed (en niet zoals een wondje dat ontstoken is) maar veroorzaakt een hoop ellende in het lijf. De NCCB zit boordevol ingrediënten die inflammatie helpen tegengaan.

3) De collageenproductie wordt verhoogd2020-02-18T15:13:38+02:00

Vrije radicalen en inflammatie zijn echter niet de enige bepalende factor bij vroegtijdige (huid)veroudering. Nog maar een paar jaar geleden kwam een nieuwe golf van ‘nutricosmetics’ op de markt: nu met de focus op het collageen. Wanneer we ouder worden wordt de productie van huid-collageen minder. Rimpels beginnen in de dermis, de diepere laag van de huid, waar de structurele afbraak van collageen en elastine begint. In de NCCB zitten de 3 belangrijkste aminozuren die verantwoordelijk zijn voor de synthese van collageen en elastine. Plus natuurlijk Vitamine C, die niet mag ontbreken in een collageen supplement. Zonder voldoende Vitamine C heeft je huid sowieso moeite om collageen aan te maken.

4) Je huid wordt gehydrateerd van binnenuit2020-02-18T15:28:00+02:00

Een ouderwordende huid wordt ook steeds droger. Op de huid optimaal te hydrateren hebben we hyaluronzuur toegevoegd in de juiste dosering (werkzaamheid bewezen bij minimaal 120 mg). De rijstceramiden helpen de huid herstellen en vocht in de huid te houden.

5) De huidflora wordt in balans gehouden2020-02-18T15:26:55+02:00

Nog recentelijker is de theorie van een gezonde huidflora toegevoegd aan het verkrijgen en behouden van een gezonde huid. En niet alleen de balans tussen goede en minder goede bacteriën moet goed zijn. Zo ook de pH van je huid én je huidbarrière. Wanneer dit skin-trio aangetast is kan dat zich uiten in acne en onzuiverheden, (extreme) droogte, vroegtijdige huidveroudering, eczeem, rosacea etc. De NCCB pakt dit aan door de huidbarrière van binnenuit te herstellen/versterken.

6) Telomerase activatie helpt veroudering van binnenuit vertragen2020-02-21T14:48:45+02:00

Als bonus helpt de NCCB de veroudering van binnenuit ook vertragen. Telomeren zijn de kapjes op chromosomen die bij iedere celdeling een stukje korter wordt (vergelijk het met het harde uiteinde van een schoenveter). Zodra het kapje op is, is de cel dood (=veroudering). De Pterostilbene in de NCCB zorgen ervoor dat deze telomeren minder snel verkorten en dus zo de veroudering helpen vertragen.

7) Bescherming tegen o.a. UV straling, blauw licht, luchtvervuiling2020-02-18T15:21:17+02:00

Van UV-stralen en luchtvervuiling is aangetoond dat ze vrije radicalen op en in de huid produceren. Vrije radicalen ‘stelen’ elektronen van gezonde cellen en maken er ook vrije radicalen van. Antioxidanten neutraliseren deze vrije radicalen zodat ze geen schade kunnen aanrichten aan gezonde cellen. De vrije radicalen-theorie van veroudering is leidend bij vroegtijdige huidveroudering en wordt meestal veroorzaakt door de (buiten)omgeving. Astaxanthine helpt de huid van binnenuit beschermen tegen o.a. UV-straling.

Aanvullen met hoogwaardige supplementen is geen overbodige luxe. De zogenaamde nutricosmetics, supplementen die de huid van binnenuit voeden zijn niet nieuw.

Wij gebruiken geen dode dieren voor onze schoonheidsidealen

Géén gewoon supplement – wél een heel normale aanpak.

Wij geloven in een holistische aanpak. Preventie, bescherming, verzorging en voeding – van binnen en buiten! Om zo onze huidcellen precies die ingrediënten te geven die zij nodig hebben om supersterk en gezond te zijn – en te blijven. Geen gewoon supplement, waarvan er al zoveel op de markt zijn. Wél een heel normale aanpak – eigenlijk. Een ware superfood voor je huid – en 100% vegan. Geen overnight fix, maar een natuurlijk en biologisch proces – met een blijvend effect.

voor wie is het supplement

5 Beauty Boosts van NCCB™ – zichtbaar binnen 2 weken tot 3 maanden!

 • Helpt huidveroudering vertragen en verzacht fijne lijntjes en rimpels
 • Helpt je huid stevig, vol en soepel te houden
 • Hydrateert en gaat uitdroging van de huid tegen
 • Helpt vlekken, ontstekingen en oneffenheden te voorkomen
 • Draagt bij aan een stralende, jonge en gezonde huid!

“Ik ben inderdaad inmiddels begonnen met het innemen van het supplement. Momenteel bijna 2 weken. Voordat ik startte had ik veel problemen met mijn huid, die lijken nu minder te worden. Ben dus erg positief en kijk uit naar de komende weken.”
Sandra

“Even een update van mij, na zo’n 2 maanden. Voor mijn gevoel zijn de fijne lijntjes in mijn gezicht minder en mijn lippen voller. Ook heb ik het idee dat de huid op mijn buik en bovenbenen “verjongd” is.😃 Verder voel ik me fitter voor mijn gevoel. (Wel wat lastiger vergelijken in deze fase) En dat mijn huid van mijn gezicht sowieso meer straalt. Oja en mijn haar groeit superhard. Ik had spijt van mijn korte koppie, dus is ook mooi meegenomen…”

Carlijn

Geef mijn huid die Beauty Boosts van binnenuit!
Are you ready to GLOW?

*Bestel nu voor 3 maanden en betaal geen € 285,- maar € 225,-| Dat is een korting van ruim 20%  | Geen verzendkosten

 • Geen gummi beer met suiker en zoetstoffen
 • Geen dode dieren voor schoonheidsidealen
 • Geen misleiding door te lage dosering van werkzame stoffen
 • Geen vulmiddelen, maar actieve en pure ingrediënten

yes, let’s glow!

So what’s in it – for your skin?

Ingrediënten van NCCB™ –  Vegan, non-GMO en purefill.

Bomvol antioxidanten, vitaminen en mineralen. Non-GMO, helemaal VEGAN & *PureFill, wat betekent dat ons supplement uitsluitend ingrediënten bevat die jouw huid een boost geven, gezonder maken en laten stralen. Dus GEEN vulstoffen (zoals zetmeel), smaak- of geurstoffen (zoals suiker!), antiklonter- of conserveermiddelen etc. Alleen maar hoogwaardige, bewezen ingrediënten!

De highlights, secret ingredients

Uniek voor een supplement gericht op de collageenproductie: geen dierlijke ingrediënten. Bij de ontwikkeling van de No Collagen Collagen Booster is bewust gekozen voor de drie belangrijkste aminozuren van plantaardige oorsprong die de aanmaak van collageen stimuleren: vegan glycine, proline en hydroxyproline.

Phyto-ceramiden2022-01-11T13:30:18+02:00

Phyto-ceramiden (klinisch geteste dosering) versterken de huidbarrière en verbeteren daardoor het vochtgehalte in de huid, zodat droogtelijntjes verzachten, ruwe droogteplekjes verminderen en de huid overall soepeler aanvoelt. Ook heeft het een anti-inflammatoire werking.

Alpha Lipoic2022-01-11T13:30:18+02:00

Alpha Lipoic (R-Alpha liponzuur) wordt ook wel de ultieme anti-aging antioxidant genoemd. Het draagt bij aan de ontgifting, biedt bescherming tegen vrije radicalen en bewaakt de mitochondria. Bovendien kan deze geniale antioxidant zowel in water- als vet functioneren (uniek!), zodat het in alle delen van de cel ‘toegang’ heeft om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.

Co-enzyme Q102022-01-11T13:30:18+02:00

Co-enzyme Q10 speelt onder meer een rol in de kwaliteit van de collageen- en elastineproductie, die van nature vermindert met het ouder worden. Door dit enzym aan te vullen vertraagt dit proces.

Astaxanthine2022-01-11T13:30:37+02:00

Astaxanthine heeft als voornaamste effect een beschermende werking, om precies te zijn tegen de schade door UV-straling.

Pterostilbene2022-01-11T13:30:37+02:00

Pterostilbene (resveratrol+), vertraagt het natuurlijke verkortingsproces van telomeren zodat de cel zich langer kan blijven delen zonder af te sterven.

Hyaluronzuur2022-01-11T13:30:37+02:00

Hyaluronzuur is de ultieme vochtbooster. Lichaamseigen stof die met de jaren vermindert waardoor de huid droger en doffer wordt. Door het vochtgehalte van binnenuit te optimaliseren blijft de huid elastischer en soepeler met een mooie gloed.

Phyto-ceramiden2022-01-11T13:30:18+02:00

Phyto-ceramiden (klinisch geteste dosering) versterken de huidbarrière en verbeteren daardoor het vochtgehalte in de huid, zodat droogtelijntjes verzachten, ruwe droogteplekjes verminderen en de huid overall soepeler aanvoelt. Ook heeft het een anti-inflammatoire werking.

Alpha Lipoic2022-01-11T13:30:18+02:00

Alpha Lipoic (R-Alpha liponzuur) wordt ook wel de ultieme anti-aging antioxidant genoemd. Het draagt bij aan de ontgifting, biedt bescherming tegen vrije radicalen en bewaakt de mitochondria. Bovendien kan deze geniale antioxidant zowel in water- als vet functioneren (uniek!), zodat het in alle delen van de cel ‘toegang’ heeft om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren.

Co-enzyme Q102022-01-11T13:30:18+02:00

Co-enzyme Q10 speelt onder meer een rol in de kwaliteit van de collageen- en elastineproductie, die van nature vermindert met het ouder worden. Door dit enzym aan te vullen vertraagt dit proces.

Astaxanthine2022-01-11T13:30:37+02:00

Astaxanthine heeft als voornaamste effect een beschermende werking, om precies te zijn tegen de schade door UV-straling.

Pterostilbene2022-01-11T13:30:37+02:00

Pterostilbene (resveratrol+), vertraagt het natuurlijke verkortingsproces van telomeren zodat de cel zich langer kan blijven delen zonder af te sterven.

Hyaluronzuur2022-01-11T13:30:37+02:00

Hyaluronzuur is de ultieme vochtbooster. Lichaamseigen stof die met de jaren vermindert waardoor de huid droger en doffer wordt. Door het vochtgehalte van binnenuit te optimaliseren blijft de huid elastischer en soepeler met een mooie gloed.

Tenslotte hebben liposomale gluthation, liposomale vitamine C en pine bark extract een overall anti-aging effect door de veroudering van binnenuit te vertragen. Gluthation helpt ook de leverfunctie ondersteunen, Vitamine C is onmisbaar bij de aanmaak van collageen en elastine en Pine Bark extract is een sterke antioxidant.