Debbie van Weelden Lois Lee Pure Skinfood

this is my story

wake-up call

Na een motorongeluk op Bali in 2005 stond mijn leven compleet op z’n kop. Mijn milt, een groot onderdeel van het immuunsysteem, werd verwijderd waardoor ik nu extra moet opletten om niet ziek te worden. Daar begon mijn zoektocht naar een optimale gezondheid. Voeding en leefstijl is een ding maar ik schrok me rot toen ik ontdekte hoeveel troep er in verzorgingsproducten zitten. Al eet je nog zo verantwoord, door al die ‘meuk’ op je huid te smeren, belast je o.a. je hormoonhuishouding en je lever en word je natuurlijk nooit op en top gezond.

#nomoremeuk!

Gedreven door mijn passie om alleen nog maar voor puur en echt te gaan, ontwikkelde ik mijn hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingslijn. Met als doel: iedereen de mooiste en gezondste huid ooit! Zonder meuk. Zonder uitzondering. What you see is what you get! Eerlijk met liefde gemaakt in Amsterdam met de beste plantaardige en essentiële oliën en actives die je huid écht voeden. Zodat je straalt van binnenuit.
Mijn skincare heb ik vernoemd naar de belangrijkste persoon in mijn leven, mijn dochter Loïs. Ze is mijn allergrootste drive om de wereld nóg mooier te maken. En daarin ga ik ver. Want met Loïs Lee Pure Skinfood maak ik een echte impact. Van persoon tot planeet. Altijd met respect voor de natuur en alle wezens die erin leven.

Dus Get your Glow on and Rock your Mission!

Love, Debbie

this is my story

wake-up call

Na een motorongeluk op Bali in 2005 stond mijn leven compleet op z’n kop. Mijn milt, een groot onderdeel van het immuunsysteem, werd verwijderd waardoor ik nu extra moet opletten om niet ziek te worden. Daar begon mijn zoektocht naar een optimale gezondheid. Ik schrok me rot toen ik ontdekte hoeveel troep er in verzorgingsproducten zitten. Al eet je nog zo verantwoord, door al die “meuk” op je huid te smeren, word je natuurlijk nooit op en top gezond.

#nomoremeuk!

Gedreven door mijn passie om alleen nog maar voor puur en echt te gaan, ontwikkelde ik mijn huidverzorgingslijn. Met als doel: iedereen de mooiste en gezondste huid ooit! Zonder meuk. Zonder uitzondering. What you see is what you get! Eerlijk gemaakt met de beste plantaardige en essentiële oliën die je huid écht voeden. Zodat je straalt van binnenuit.
Mijn skincare heb ik vernoemd naar de belangrijkste persoon in mijn leven, mijn dochter Loïs. Ze is mijn allergrootste drive om de wereld nóg mooier te maken. En daarin ga ik ver. Want met Loïs Lee Pure Skinfood maken we een echte impact. Van persoon tot planeet. Altijd met respect voor de natuur en alle wezens die erin leven.

Dus rock your mission and get your glow on!

Love, Debbie