SkinTools

De SkinTools zijn er om jou van binnenuit te laten stralen. ‘Hé? Ik gebruik ze toch aan de buitenkant?’ Dat klopt, maar de tools werken op je lymfesysteem en fascia. Fascia is een complex systeem van bindweefsel onder de huid, wat in heel je lichaam zit (dan weet je dat ;-).

Als je lymfesysteem (verwerking afvalstoffen) niet goed werkt dan zie je dat vaak terug in je gezicht. Wallen, minder stevige huid, acne, bleek/grauw zien en er ‘opgeblazen’ uitzien zijn een goede indicator. Als je facia vastzit, dan zie je dat aan bijvoorbeeld rimpels en verslapping.

SkinTools

Brush it off – Dry Brushes

Drybrushen is het ‘droogborstelen’ van je lichaam en gezicht. Deze Ayurvedische methode stimuleert het afvoeren van overtollig lymfevocht + afvalstoffen. Hi there, goede gezondheid en stralende huid! Het dagelijks borstelen van je lichaam stimuleert ook de bloedcirculatie waardoor de zuurstofopname toeneemt. Door dagelijks je huid te brushen, help je dus uiteindelijk je immuunsysteem! O ja, bereid je voor op een heerlijke energy boost na het brushen!

Rock ‘n roll – SkinRollers

De voordelen van dagelijks rollen op een rijtje;

  1. Het ondersteunt je lymfesysteem voor een frisse en stralende huid
  2. Donkere kringen en wallen door vocht? Dagelijks rollen leidt het vocht naar de lymfebanen.
  3. Het helpt bij een verbeterde bloedcirculatie. Daardoor gaat er meer zuurstof en voedingsstoffen naar de huid. Combineer het rollen dus vooral met de Nourishing Beauty Oil of Moon Magic Serum!

Swipe Right – BeautyStone

Onze bijzondere BeautyStone, gemaakt van Jade, is een echte Glowgetter. Door over je gezicht te ‘schrapen’, bevorder je de microcirculatie in je gezicht. Hierdoor krijgt je huid extra voeding en zuurstof, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je SkinFood beter opgenomen. So, swipe right and glow overnight :).

Sleep well & boost your health

Deze tools zorgen ervoor dat je lekkerder in je vel zit, beter slaapt en daardoor dus een positieve bijdragen leveren aan jouw beste huid ooit.

TongueCleaner

Elke ochtend zachtjes je tong schoon schrapen zorgt voor een gezonde mondflora en een super fris gevoel (je wilt echt niet meer zonder, trust us).

Het geeft een frisse adem, een schone giegel en zorgt voor een goede mondhygiëne. Het bestrijdt namelijk bacteriegroei, verbetert de smaakpapillen, het immuunsysteem, de spijsvertering, huid en gezondheid! Google maar even, het is wetenschappelijk bewezen!

Blue Light Filtering Glasses

Onze blauw-licht-bril helpt bij vermoeide en droge ogen door computergebruik en geeft bescherming tegen de schadelijke invloed van blauw licht op o.a. onze hormoonhuishouding. Teveel blauw licht kan ons slaap-waak ritme verstoren en de aanmaak van ons slaaphormoon melatonine belemmeren waardoor onze (beauty)slaap (inslapen, doorslapen) verslechtert. De bril filtert zo’n 35% van het blauwe licht waar we aan blootgesteld worden door schermen (tv, telefoon, tablet, computer) en LED-verlichting. Tip! Bescherm ook je huid tegen blauw licht met onze Screen Sun Screen!

SleepMask 100%

Goed (door)slapen doe je het best als het helemaal donker is. Zelfs het kleinste beetje licht (langs het gordijn, onder de deur door, een lichtje op elektrische apparatuur etc.) kan de aanmaak van het slaaphormoon melatonine al verstoren. Daarom is het belangrijk dat het compleet donker is in je slaapkamer. Ons slaapmasker draagt bij aan jouw slaap doordat het op een comfortabele manier al het licht volledig blokt.