TongueCleaner

So fresh and so clean!

Start je dag met dit Ayurvedische Daily Detox ritueel! Wat? Detox door een tongschraper? Loïs Lee legt uit; “Elke ochtend zachtjes je tong schoonschrapen zorgt voor een gezonde mondflora en een super fris gevoel (en je wilt echt niet meer zonder, trust us).” Het geeft een fris gevoel en adem, zorgt voor een goede mondhygiëne, bestrijdt bacteriegroei, verbetert de smaakpapillen, het immuunsysteem, de spijsvertering, huid en gezondheid!” Dus ja, een daily detox kan absoluut met de Tongue Cleaner!

SkinTools

Review

“Iedere ochtend als ik wakker word ga ik direct mijn tong schrapen. Het mondgevoel is daarna echt lekker, het voelt de hele dag erg fris in mijn mond. Als ik een ochtend dit ritueel vergeten ben, dan merk ik dat tijdens de dag.”
Daphne

Hoe werkt dat dan?

Start je dag met dit heerlijke ritueel. Het liefst nog vóór je je eerste glas water neemt. Je wilt die bacteriën die zich gedurende de nacht op je tong hebben genesteld niet opdrinken en verder in je lichaam krijgen, toch?

Plaats de schraper achter op je tong en schraap zachtjes naar voren. Herhaal dit, nadat je hem schoongespoeld hebt, een aantal keer. Pak ook de zijkant van je tong goed mee. O ja, na gebruik goed afspoelen en afdrogen. Klaar!

Lois Lee tongschraper

Ingrediënten

Gemaakt van koper. Koper staat bekend om z’n antibacteriële eigenschappen.