GLOmega-32023-05-15T12:55:39+02:00

GLOmega-3

The Alpha of the Omega

Omega-3. Klinkt bekend? Al jaren wordt de toevoeging van extra Omega-3 vetten (ofwel, visolie) aan je dieet aangeraden. Loïs Lee is ook fan van Omega-3, maar dan niet van visolie. Wij zijn fan van de algjes die de vissen eten. Hierdoor zit er überhaupt Omega-3 in vissen, snap je? Algen zijn dus de bron van Omega-3 en door deze te gebruiken heeft het geen impact op het ecosysteem van de zee. Daarbij komt ook nog dat, door de milieu-vervuiling in de zee, vissen verontreinigde stoffen bevatten, waardoor visolie chemische en ontsmettende processen moet ondergaan voordat het voor consumptie geschikt is. Dit wil je niet, toch? Ga dan voor algen!

Inner SkinFood

For the love of your skin

Oké, Omega-3 uit algjes dus. Maar waarom is het zo bijzonder voor onze huid? In GLOmega-3 zit DHA en EPA. DHA is een bouwstof voor de huid en verantwoordelijk voor de gezondheid van celmembranen (celwand). Gezonde celmembranen leiden tot een zachte, vochtrijke, soepele en meer rimpelvrije huid.

Omega-3 kan de huid helpen beschermen tegen schade door de zon. EPA helpt bij het tegengaan van stoffen die het collageen in de huid aantasten na blootstelling aan de zon.

Omega-3 is ook goed voor:

  • Het voorkomen van hyperkeratinisatie van haarfollikels (die rode bultjes op o.a. armen)
  • Door de ontstekingsremmende functie helpt het bij acne en eczeem
  • De beschadiging van de huid door de zon
  • Een goede vochtbalans in de huid
Lois Lee Glomega-3 lipsomaal supplement

Kortom: Omega-3 draagt bij aan gezonde huidcellen en helpt bij het voorkomen van voortijdige veroudering. Ook kan het helpen bescherming te bieden tegen schade door de zon.

De naam GLOmega-3 wordt nu ineens heel logisch, toch?

GLOmega-3 inner SkinFood Lois Lee

Liposomaal

Door lipiden (die in de natuur voorkomen) te gebruiken, zijn de vitamines beschermd gedurende de reis door de maag en het darmstelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.

Onze GLOmega-3 is een liposomaal supplement. Liposomale supplementen worden tot wel 20x beter opgenomen dan de reguliere varianten.

Nu denk jij, liposomaal? Die leggen we even uit. Veel vitamines en mineralen in supplementen, in de gebruikelijke vorm zoals tabletten of regulier poeder in capsules, worden zeer slecht door het lichaam opgenomen. Dit komt doordat ze tijdens het transport door het lichaam al worden afgebroken voordat ze de bestemming hebben bereikt. Zonde, want dat levert uiteindelijk vooral dure urine op!

MEER WETEN?

Meer lezen over de voordelen van liposomaal en in het bijzonder LipoCellTech (de poedervorm van liposomaal)? Klik dan hier>>

Gebruik GLOmega-3

Je neemt 2 capsules per dag, bij voorkeur bij een maaltijd, in met ruim water.

Krijg jij een capsule niet doorgeslikt?
Open de capsules en meng de inhoud door je smoothie, water of yoghurt. Werkt net zo goed :-).

De GLOmega-3 kan in combinatie met de No Collagen Collagen Booster gebruikt worden.

NB. een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is hier geen vervanging voor. Wel een toevoeging :-).

Door lipiden (die in de natuur voorkomen) te gebruiken, zijn de vitamines beschermd gedurende de reis door de maag en het darmstelsel. Het liposomen bolletje wordt met de werkzame stof intact door de dunne darm in het bloed opgenomen.

Lois-Lee-GLOmega-3-3-potjes

Veelgestelde vragen over GLOmega-3

Gebruik

Hoe gebruik ik het supplement?2023-04-11T12:18:57+02:00

2 capsules per dag bij voorkeur bij een maaltijd met ruim water innemen.

Geen capsules slikken?
Open de capsules en meng de inhoud door je smoothie, water of yoghurt.

Ingrediënten

Is jullie GLOmega-3 supplement vegan?2023-04-11T12:18:52+02:00

Ja dat zijn ze zeker! Wij maken gebruik van algen. Algen zijn de bron van Omega-3 en door deze te gebruiken heeft het geen impact op het ecosysteem van de zee.

Wat is DHA en EPA wat ik jullie GLOmega-3 zit?2023-04-11T12:40:02+02:00

DHA is een bouwstof voor de huid en verantwoordelijk voor de gezondheid van celmembranen (celwand). Gezonde celmembranen leiden tot een zachte, vochtrijke, soepele en meer rimpelvrije huid.

EPA helpt bij het tegengaan van stoffen die het collageen in de huid aantasten na blootstelling aan de zon.

Algemene vragen

Waarom zijn de flesjes zo donker?2023-04-24T12:26:03+02:00

We hebben heel bewust voor deze donkere flesjes van miron glas gekozen. Omdat we geen meuk willen toevoegen zoals conserveringsmiddelen, beschermt het donkere glas de werkzame stoffen van het product.

Wat doe ik met de lege flesjes? Zonde om weg te gooien!2023-01-18T16:00:18+02:00

Ze zijn inderdaad bijna te mooi om in de glasbak te gooien. Maar dat is momenteel wel de beste oplossing om ze te recyclen. Helaas hebben we nog geen rendabele manier gevonden om ze zelf te recyclen. Er wordt aan gewerkt!

Kan ik de GLOmega-3 en No Collagen Collagen Booster tegelijk gebruiken?2023-04-11T12:19:51+02:00

Ja, dat kan zeker. Het zijn 2 totaal verschillende supplementen en vullen elkaar mooi aan.

Hoe lang zijn de supplementen houdbaar?2023-01-18T15:58:34+02:00

De best before day staat op de onderkant van het potje, gemiddeld is dat zo’n twee jaar.