Goed dat je lekker gaat SkinRollen!

Dit zijn de voordelen van (dagelijks) rollen:

  • Het ondersteunt je lymfesysteem en helpt zo het overtollige vocht en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor kan je huid er frisser uit gaan zien en meer stralen.
  • Donkere kringen en wallen kunnen minder worden.
    Heb je vet onder de ogen dan kun je dit niet zomaar weg ‘rollen’, bij vocht luk dit wel. Je leidt het vocht naar de lymfebanen toe. De lymfebanen kunnen nu het vocht goed afvoeren. Herhaal je dit dagelijks, dan bereik je het grootste effect.
  • Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde kan het rollen helpen met het verbeteren van de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen naar je huid gaan. Ideaal dus om de Beauty Oil of Moon Magic Serum te gebruiken tijdens het rollen.

Tips

  1. Rol mét of zonder olie, je kunt zelf ervaren wat je prettig vindt.
  2. In het foldertje hebben we een basis-behandeling gezet, maak er gerust je eigen ritueeltje van, als je maar zorgt dat je altijd start met het activeren van je lymfe en eindigt langs je oren naar beneden richting je sleutelbeen om de afvalstoffen de juiste kant op te sturen.
  3. Je mag iedere dag rollen! In de ochtend of avond. Het is fijn ontspannend ritueel, maar rollen kan ook energie aan je lichaam geven omdat het je lymfesysteem activeert, dus ervaar wat voor jou het beste werkt.
  4. Omdat SkinRollen je lichaam helpt ontgiften, is het raadzaam wat extra water te drinken na het rollen.

Elke steen heeft haar eigen werking. Klik op de foto voor alle eigenschappen van de stenen, Kun je zien of je de juiste keuze hebt gemaakt 😉

Geniet van dit heerlijke, ontspannende ritueel! Als je nog vragen hebt mail ons via support@loislee.nl en we helpen je met liefde.