3 Step Beauty Ritual

Dag- en nachtverzorging voor Jouw Mooiste Huid Ooit!

Een gezonde en mooie huid ziet er stralend en jeugdig uit en is het resultaat van een gezonde leefstijl én een consequent dagelijks beauty ritueel. Naast ons beschermen voor invloeden van buitenaf is een van de belangrijkste functies van de huid vocht vasthouden, zodat deze gevoed en gehydrateerd blijft en dus haar functies goed kan uitoefenen. Reguliere producten doen vaak het tegenovergestelde: ze bevatten goedkope (synthetische) stoffen die de huidflora uit balans brengen en bijv. alcohol die je huid júist uitdrogen waardoor je nog meer gaat smeren.

Loïs Lee heeft een effectief 3 Step Beauty Ritual ontwikkeld dat werkt voor iedere huidconditie en dat jouw huid gezond en mooi houdt:

Reinigen

Hydrateren

Voeden

customizable skincare

Huidverzorging op maat

Je huid heeft iedere dag behoefte aan verzorging. Maar niet altijd dezelfde behoefte.

Bij Loïs Lee geloven we dat jouw huidconditie niet continu hetzelfde is. Temperatuurwisselingen, voeding, stress, je gezondheid, je hormonen en je maandelijkse cyclus beïnvloeden de conditie van je huid allemaal. Elke dag hetzelfde product gebruiken voor een huid die steeds verandert is dus eigenlijk niet logisch. Met Loïs Lee geef je jouw huid wat ze op dát moment nodig heeft. Door te voelen, mengen en af te stemmen maak je jouw perfecte blend.

unieke verzorging

De huid neemt plantoliën makkelijk op omdat het veel lijkt op het natuurlijke vet in je huid (sebum).

Door het voedende deel (Nourishing Beauty Oil) te mengen met het hydraterende deel (Hydrating Lotion) creëer je je verse moisturizer die helemaal afgestemd is op jouw huid.

Ze werken in synergie met elkaar; door de Hydrating Essence dringt de Beauty Oil nóg beter in de diepere huidlagen door.

anders én beter

Een gewone creme bestaat altijd uit water en olie. Maar om water en olie te mengen zijn emulgatoren nodig en om dit mengsel goed te houden zijn er conserveermiddelen nodig. Deze stoffen voeden de huid niet en kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn.

Door de olie en het water-deel te scheiden, dus twee aparte producten te bieden, bevat Loïs Lee Pure Skinfood enkel actieve ingrediënten die boordevol vitaminen, antioxidanten en goede vetten voor de huid zitten. Er wordt zelfs geen gewoon water gebruikt, maar bloesem-waters die ook vol werkzame stoffen zitten en perfect zijn voor de, ietwat mild zure, pH van onze huid.

synergie

Onze producten bevatten alleen hoogwaardige werkzame ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd, elkaars werking versterken en die direct voordeel voor de huid bieden.

Ze bestaan uit mooie plant oliën, extracten en bloesemwaters aangevuld met actieve werkstoffen zoals squalaan en algenextract.