Stralend de feestdagen in én uit!

Vind jij de feestdagen stressvol of heb je er alleen maar erg veel zin in? Hoe dan ook, voor je huid kan het best wel stressvol zijn. Daarom onze 10 tips om je huid gezond en stralend te houden tijdens (en ook zeker na) de feestdagen!

1. Hydrateer extra

Het koudere winterweer kan je huid best uitdrogen. Hydrateer je huid dus rijkelijk! Doe zo nodig de 7 Skin Method om je huid een extra hydratatie boost te geven. Check hier hoe je je huid die extra boost geeft.

2. Bescherm

Bescherm je huid tegen de kou. Hoe? Draag een lekkere warme sjaal en handschoenen om je huid te beschermen tegen kou en gure wind. Koude temperaturen kunnen je huid uitdrogen en irritaties veroorzaken. Olie werkt super om je huid te beschermen. Verzorg je huid dus met oliën. Last van droge handen? Gebruik wat Hydrating Essence en Beauty Oil om ze mee in te smeren.

3. Alcohol

Vermijd (overmatig) alcoholgebruik: alcohol kan je huid uitdrogen en zorgen voor roodheid en ontstekingen. Probeer je alcoholinname te matigen om je huid gezond te houden tijdens de feestdagen. En blijf als je toch een glaasje drinkt ook goed water drinken.

4. Sla geen reiniging over

Skip nooit de reiniging! Hoe laat het ook wordt ;-). Het kan zijn dat je wat extra make-up gebruikt tijdens de feestdagen. En na een gezellig feestje heb je misschien minder zin je huid uitgebreid te reinigen. Maar het is nu juist extra belangrijk je huid met extra zorg te reinigen.

5. Gezonde make-up

Over make-up gesproken; gebruik gezonde make-up die je huid niet schaadt. Denk aan pure minerale make-up van van-v.nl.
Deze make-up blend ook heel mooi met onze producten, een match made in heaven!

6. Eet gezond

Eet voor het grootste deel gezond. Uiteraard zul je ook wat minder gezonde dingen eten, maar als je zorgt voor een gezonde basis met veel groentes, fruit en eiwitten heb je een goede basis. Dan kan dat lekkere toetje er nog wel vanaf ;-).

7. Pak je rust

Laat je vooral niet gek maken en luister naar je eigen behoeftes! Zorg ook dat je toch een goede nacht maakt, minimaal 7-8 uur, zo herstelt je huid goed en straal je de volgende dag ook!

8. Verwen jezelf extra

Verwen je huid extra met Moon Magic Serum. Dit magische serum geeft je huid net wat extra, en dat kan in deze maand goed van pas komen.

9. SkinTools

SkinTools kunnen ook helpen te ontspannen, goed voor jezelf te zorgen én ze helpen je huid te ontgiften. De BeautyStone of DryBrushes zijn hier geweldig geschikt voor.

10. Geniet!

Last but not least, geniet! Wij wensen je alvast fijne feestdagen een fantastisch 2024!

Twijfel je over het gebruik?

Wij denken graag met je mee. Dus stuur ons gerust een mailtje: support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!