7 Skin method

Hier een gouden tip voor het verkrijgen van een heel erg zacht en mooi babyhuidje! Check hier direct de korte video van de 7 Skin Method:

Trekkerige, droge huid transformeren naar een gehydrateerd & zacht huidje?

Be like de Koreanen. Dé skin-nerds van de wereld met hun 10-stappen-systemen. Maar zij kennen ook de zogenaamde ‘7 Skin Method’. Dit is een methode om de huid te hydrateren, zónder dat het vet wordt…

De ‘7 Skin Method’ is het licht aanbrengen van een toner/lotion in 7 dunne laagjes. Je verhoogt hierdoor het vochtniveau van je huid zonder dat het vet of zwaar aanvoelt. Door het in laagjes aan te brengen kan de huid de hydraterende ingrediënten beter absorberen en krijg je de gezonde natural GLOW waar wij zo dol op zijn! Ik weet niet of 7 laagjes écht noodzakelijk zijn, maar het helpt sowieso al om bijv. 3 dunne laagjes aan te brengen voor extra hydratatie.

Wat heb je nodig?

Een goede meukvrije alcoholvrije toner/lotion, zoals onze Hydrating Essence. Deze is er ook in Queen Size, zodat je echt met een gerust hart kunt sprayen! Uiteraard sluit je af met wat Nourishing Beauty Oil en/of Moon Magic Serum.

Waarom is Hydrating Essence zo belangrijk?

Een gezonde huid is licht zuur met een pH van rond de 4,5-5. Deze ‘zuurmantel’ van je huid beschermt je voor schadelijke invloeden van buitenaf. En om vocht in de huid te houden. Als deze delicate balans verstoort wordt kan dat zich in allerlei huidklachten uiten zoals eczeem, acne of een (extreem) droge huid. Water heeft een pH van rond de 7 en zeep zelfs rond de 9. Dit verklaart waarom je huid ‘trekkerig’ aanvoelt na het douchen of reinigen met water en zeep. Om je huid snel te helpen herstellen is een verzorgingsproduct met een lage pH een must. Onze Hydrating Essence heeft een pH tussen de 4-5.

Combineer Hydrating Essence altijd met een olie

Onze Beauty Oil (The Basics) en Moon Magic Serum werkt dan ook het allerbeste samen met de Hydrating Essence. Het ‘vocht’ zorgt ervoor dat de olie goed opgenomen wordt door je huid. En aangezien je huid zowel vocht als vet nodig heeft is en blijft dit de beste combi!

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

We begrijpen dat je misschien een vraag hebt over onze producten of jouw huid. Stuur gerust een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!