Hier een gouden tip voor het verkrijgen van een heel erg zacht en mooi babyhuidje.

Trekkerige, droge huid transformeren naar een gehydrateerd & zacht huidje?

Be like de Koreanen. Dé skin-nerds van de wereld met hun 10-stappen-systemen .  Maar zij kennen ook de zogenaamde ‘7 Skin Method’. Dit is een methode om de huid te hydrateren, zónder dat het vet wordt…

De ‘7 Skin Method’ is het licht aanbrengen van een toner/lotion in 7 dunne laagjes. Je verhoogt hierdoor het vochtniveau van je huid zonder dat het vet of zwaar aanvoelt.

Door het in laagjes aan te brengen kan de huid de hydraterende ingrediënten beter absorberen en krijg je de gezonde natural GLOW waar wij zo dol op zijn!

Ik weet niet of 7 laagjes écht noodzakelijk zijn, maar het helpt sowieso al om bijv. 3 dunne laagjes aan te brengen voor extra hydratatie.

Wat heb je nodig? Een goede alcoholvrije toner/lotion, het liefst natuurlijk onze Hydrating Essence.

How to:

– Breng het eerste laagje Hydrating Essence al sprayend aan op je gezicht en klop het voorzichtig in je huid.

– Nog voordat het helemaal opgedroogd is breng je het volgende laagje aan.

– Klop telkens een nieuw laagje met je handen in op je huid, en doe dit als de huid nog licht vochtig is van het vorige laagje.

Kies het aantal lagen dat jij nodig hebt een beetje op gevoel. Je leert hierdoor ook beter naar je huid te kijken en luisteren.

Er zijn meerdere factoren die meespelen bij het al dan niet hebben van een goed gehydrateerde huid. Denk hierbij aan bijv. de luchtvochtigheid binnen (heb je al een luchtbevochtiger?), Omega 3 suppletie en voeding-/vochtinname.

Als jij het gaat proberen, laat je ons dan weten hoe het bevalt?

 

LET’S SPRAY!