Natuurlijke make-up zonder meuk!

Een logische stap!

Je bent waarschijnlijk al goed op weg door het gebruiken van natuurlijke skincare. De volgende stap kan zijn enkel nog make-up zonder meuk te gebruiken. Zonde om op je clean canvas make-up met nare ingrediënten te smeren, toch?

Want wist je dat…

  • Je lichaam per jaar 2,5 kilo aan chemicaliën binnenkrijgt door beauty producten?
  • Je huid in 26 seconden absorbeert wat je erop smeert?
  • De chemische stoffen in skincare de hormonen in je lichaam kunnen verstoren?
  • Hormonen en processen in het lichaam hierdoor uit balans raken?

Wij werken graag samen met Vanessa van Vaardegem van Van-V Natural beauty inside & out uit Zierikzee. Vanessa is mineral make-up artist en heeft naast haar fysieke winkel ook een webshop. Het is haar passie iedere vrouw te laten shinen! Wij hebben haar gevraagd waarom zij zo fan is van minerale make-up.

Wat zijn de voordelen van Minerale Make-up?

Geen schadelijke ingrediënten
Minerale make-up is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van mineralen. Deze natuurlijke ingrediënten zijn niet alleen veilig voor je huid, maar hebben ook verzorgende eigenschappen. Ze bevatten geen schadelijke ingrediënten zoals parabenen, kunstmatige kleurstoffen of chemische conserveermiddelen die je gezondheid en huid belasten.

Het laat je huid ademen
In tegenstelling tot synthetische make-upproducten, die poriën kunnen verstoppen en je huid afsluiten, laat minerale make-up je huid vrij en de gehele dag ademen, waardoor je huid gezonder blijft.  De ingrediënten zijn niet-comedogeen, wat betekent dat ze de poriën niet verstoppen. Ook fijn bij een acne gevoelige huid! Bovendien hebben ze een kalmerend effect en helpen ze ontstekingen en roodheid te verminderen.

Ook voor een onrustige huid
Pure minerale make-up staat ook bekend om zijn antibacteriële eigenschappen. Dit maakt het bij uitstek geschikt voor iedereen, maar zeker voor mensen met een onrustige huid. Het kan helpen bij het voorkomen en eerder verdwijnen van onzuiverheden zoals pukkeltjes. Tegelijkertijd is minerale make-up hypoallergeen, waardoor het veilig is voor zelfs de meest gevoelige huidtypes.

Geen masker effect
Een veelvoorkomende zorg bij synthetische make-up is dat het een ‘pancakegezicht/masker’ kan veroorzaken, dat er onnatuurlijk en zwaar uitziet. Minerale make-up heeft het tegenovergestelde effect. Het is ook dekkend, maar smelt samen met je eigen huid, waardoor je een natuurlijke stralende teint krijgt. De kleuren zijn ook gemakkelijk aan te passen aan ieders huidtint, wat betekent dat je altijd de perfecte match kunt vinden.

Lichte SPF bescherming
De pure minerale make-up die ik gebruik hebben een SPF factor 15. Voor een gemiddelde dag is dit voor velen voldoende. Zeker als je het combineert met Screen Sun Screen van Loïs Lee.

Het geeft niet af
Een ander groot voordeel van goede minerale make-up is dat het niet afgeeft. Je hoeft je geen zorgen te maken over vlekken op je kleding of het uitlopen van je make-up gedurende de dag. En omdat goede minerale make-up zeer geconcentreerd is, is het zuinig in gebruik, wat betekent dat je veel langer met je producten kunt doen.

Het blend heel goed met de producten van Lois Lee
Veel klanten gebruiken ook de producten van Lois Lee. Deze blenden heel mooi samen met minerale make-up. Zo kun je zelfs de foundation mengen met een druppeltje Nourishing Beauty Oil!

Loïs Lee en Lily Lolo

Ik maakte een video waarin ik Lois Lee combineer met minerale make-up! Check het in onderstaande video.

We gingen live op Instagram om jou te laten zien hoe mooi Loïs Lee blend met de producten van Lily Lolo en gaven antwoord op al jouw vragen. Check het in onderstaande video:

Wat is jouw favoriete minerale make-up merk?

Lily-Lolo. Ik ben niet alleen een verkoper van dit merk, maar ook een loyale gebruiker. Waarom? Omdat ik er 100% van overtuigd ben dat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn en fantastische resultaten opleveren.

Echt 100% minerale make-up

Veel merken hebben make-up op minerale basis. Vaak zijn er dan toch nog synthetische ingrediënten toegevoegd. Dat wil je niet.
Wees daar bewust van en check de ingrediënten. Lily Loly is 100% minerale make-up, zonder synthetische ingrediënten die je huid uit balans brengen.

Uitgebreid assortiment
Lily-Lolo biedt een uitgebreid assortiment aan minerale make-upproducten, van foundations en concealers tot oogschaduws en lipproducten. Wat me echt aanspreekt, is de pure en zuivere samenstelling van hun producten, die alle bovenstaande voordelen in zich hebben. Ik ben ervan overtuigd dat mijn klanten alleen het beste verdienen, en Lily-Lolo levert dat. Voor minder ga ik niet.

Breed scala aan kleuren en tinten
Bovendien heeft Lily-Lolo een breed scala aan kleuren en tinten, zodat ik voor elke klant het ideale kleurenpallet kan samenstellen.

Hoe kiest jouw klant de juiste producten en kleur?

Het kan lastig zijn (zeker op afstand) om de juiste kleuren en producten te kiezen. Met een persoonlijk kleuradvies, dat kan ook online, zorg ik ervoor dat iedereen zijn of haar mooiste zelf kan zijn. Ik help vrouwen om de mooiste versie van zichzelf tevoorschijn te toveren.

Natuurlijke make-up is onderdeel van een levensstijl. Ik geloof in de kracht van natuurlijke ingrediënten en de voordelen die ze bieden voor onze huid en ons welzijn.

“I don’t love it because I sell it; I sell it because I LOVE IT!”

Advies door Van-V 

Wil jij ook starten met pure minerale make-up?

Klik hier voor persoonlijk advies of stuur een WhatsApp naar: 06-44639777. Of kom langs in mijn winkel in Zierikzee (Havenpark 28).

Met een stralende groet, Vanessa Van Vaardegem, Mineral make-up artist.

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

Stuur dan meteen een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!