Bij Loïs Lee denken we na over élk detail!
We vertellen je graag alles over de zwarte flesjes; onze black beauty’s!

‘Waarom zitten jullie producten in zwarte flesjes?’

Onze producten zitten dus niet ‘toevallig’ in zwarte flesjes (als je heel goed kijkt zie je trouwens dat het niet zwart maar donkerpaars is ;-)). De donkere flesjes zijn van miron glas. Dit glas beschermt tegen oxidatie door licht en beschermt zo de werkzame stoffen van het producten zodat we geen extra conserveringsmiddelen hoeven toe te voegen. Ook komen er geen hormoonverstorende stofjes in jouw lijf terecht zoals bij plastic verpakking wel het geval is (ja, ook bij BPA-vrije verpakking). En wij vinden de sjieke zwarte flesjes ook nog eens prachtig staan in de badkamer.

Zo zonde om mijn flesjes weg te gooien als ze leeg zijn.’

Deze opmerking krijgen we regelmatig en ook dit is een bewuste keuze. Glas in de glasbak gooien is voor nu de beste manier van recyclen.
In Nederland recyclen we meer dan 90% van ons glas. Dat is dus hartstikke duurzaam! Daarbij is het ingewikkeld een navulling te bedenken, want ja we willen niet in plastic verpakken, en hoe krijg jij thuis je flesjes brandschoon om ze weer te vullen? We willen geen bacteriegroei etc. natuurlijk. Kortom zonder schuldgevoel naar de glasbak!

TIP
Wat wel slim is: bewaar als je flesjes leeg zijn een pompje van de olie en spuitje van de Essence, het komt eens voor dat een flesje valt en het pompje dan niet meer goed werkt of na verloop van tijd niet meer goed pompt, dan heb jij er mooi een op voorraad!

Ook No Collagen Collagen Booster™ is verpakt in miron potjes. Deze kun je prima een tweede leven geven in je eigen huis. Stop er kruiden, zaden, pitjes etc. in.

Let op: als je de 3 maanden No Collagen Collagen Booster™ bestelt, krijg je 1 glazen potje en een sachet met navulling (120 capsules), deze zit vaak onder in de verzenddoos en wordt nog wel eens over het hoofd gezien.

‘Help mijn pompje doet het niet!’

Dit komt wel eens voor en in de meeste gevallen is dit de oplossing: draai het pompje even los, dan weer dicht en dan ga je voor je gevoel wel 100x pompen. Of misschien ook wel echt 100x. Geef niet op!

‘Hoe lang doe ik met mijn flesjes?’

Bij een gemiddeld gebruik doe je 3 maanden met een fullsize 3 Step Beauty Ritual. Er zijn ook vrouwen die er ca. 4 maanden mee doen.
Met de Travel Kit kun je een paar weken stralend voor de dag komen 😉. Met onze Skincare Service hoef je nooit zonder te zitten, want dan komt een nieuwe set iedere 2/3/4 maanden vanzelf jouw kant op!

‘Ik kan niet zien hoeveel er nog in mijn flesje zit.’

De angst om zonder Loïs Lee te zitten begrijpen wij als geen ander. Het flesje is zo donker dat je niet zo kunt zien hoeveel er nog in zit. Maar met de zaklamp van je telefoon kun je aan de achterkant/onderkant van het flesje schijnen en dan beweeg je het flesje tot je het randje olie of essence ziet ‘golven’. Weer een zorg minder 😉.

Kan ik de kleine flesjes van mijn Travel Kit opnieuw vullen?

Dit kan best een keer, zorg dat je je flesjes dan uitkookt en heel goed droogt voordat je ze vult, en ga dit niet eindeloos doen i.v.m. eventuele bacteriegroei.

Nog meer vragen over onze producten? Mail ons via info@loislee.nl

Shop hier jouw reiniging + huidverzorging in miron glas verpakking!