Summer Essentials

In dit artikel al onze Summer Essentials voor jouw Super Summer Skin!

In de zomer kan je huid anders aanvoelen, wat trekkerig en droog, zeker na een dagje op het strand door de zon en wind. Ook kan pigmentatie de kop op steken. Je huid kan dus best wat extra zorg gebruiken. Hier onze tips voor een stralende en gehydrateerde summer skin!

#1 Try Out Kit

Niet voor niets heet ‘ie Try Out Kit. Jouw ultieme basis van reinigen (in de avond), hydrateren en voeden voor zowel de dag als de nacht. Voor ca. 2/3 weken gebruik.
Tip: als je hem in je koffer of een tas meeneemt kun je de Try Out Kit goed in de verpakking meenemen, hij zit verpakt met de Washcloth eromheen voor wat bescherming.

#2 Screen Sun Screen Mini

Screen Sun Screen (Mini) helpt je huid beschermen tegen de schadelijke invloeden van blauw licht, UVA/ UVB en luchtvervuiling. Extra feature; super kalmerend en versterkend.
Voor ca. 4 weken gebruik.

Klein flesje, handig voor in je handtas of koffer.

#3 Moon Magic Serum Mini

Voor een krachtige reset tijdens de nacht. Je huid kan door zon, wind en wat minder gezonde voeding vaak juist wat extra gebruiken om te herstellen en regenereren. Moon Magic Serum helpt o.a. rimpels, fijne lijntjes, roodheid en onzuiverheden verminderen.

Voor 2-3 weken gebruik.

#4 Body Oil Mini

Propvol ingrediënten die jouw huid soepel, gevoed én extra elastisch maakt. Ook ruikt de olie echt goddelijk, al zeggen we het zelf. Handig formaat om mee te nemen! Lekker flaneren met stralende armen en benen deze zomer?

#5 Hydrating Essence Queen Size

Mega fles Hydrating Essence. Voor thuis om je huid de hele zomer extra te hydrateren. Je kunt bij een extra droge huid
de 7-Skin Method toepassen. Als je een dagje buiten bent geweest en een trekkerige, gevoelige huid hebt door de zon/wind en misschien het zand dat langs je wangen woeide dan is de 7-Skin Method de oplossing! De ‘7 Skin Method’ is
het licht aanbrengen van een toner (Hydrating Essence) in dunne laagjes. Zie hier hoe je deze methode uitvoert.
Tip: op hete dagen bewaar je ‘m in de koelkast voor extra verfrissing.

#6 No Collagen Collagen Booster™

Je doet er goed aan je huid ook van binnenuit beschermen tegen pigmentatie, UVA/UVB straling en vervuiling. Zeker in de zomer. No Collagen Collagen Booster™ helpt je hierbij en
dat komt hierdoor:

De Antioxidanten geven bescherming tegen vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf, zoals teveel zonnestralen
en milieu gerelateerde factoren. Van UV-stralen en luchtvervuiling is aangetoond dat ze vrije radicalen op en in de huid produceren. Vrije radicalen ‘stelen’ elektronen van
gezonde cellen en maken er ook vrije radicalen van. Antioxidanten neutraliseren deze vrije radicalen zodat ze
geen schade kunnen aanrichten aan gezonde cellen. Astaxanthine helpt de huid van binnenuit beschermen tegen o.a. UV-straling.

#7 Lip + Cheek Balm

Misschien gebruik je in de zomer minder make-up maar wil je wel een stralend kleurtje op je wangen en lippen, ook op ’t strand ;)  Lip + Cheek Balm voedt en hydrateert je lippen en geeft ze een subtiele kleur. Voor een prachtige frisse uitstraling.

Fijne zomer!

#8 DryBrushes

Boost je lymfesysteem met deze twee pareltjes, de BodyBrush en FaceBrush.
Je krijgt er een zijdezachte en goed doorbloede huid van.
Als je hierna lekker in de zon gaat, word je ook nog eens egaler bruin.

– Stimuleert het natuurlijke ontgiftingsproces
– Verwijdert dode huidcellen
– Geeft energie aan de huid
– Stimuleert de lymfedrainage en doorbloeding
– Milde exfoliatie
– Anti-cellulite
– Heerlijk ritueel

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

Stuur dan meteen een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;)

Heb een fijne dag!