Houd je huid in beweging!

Beweging stimuleert de bloedcirculatie in je huid en dit zorgt voor een betere zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar je huidcellen. Dit helpt je huid gezond en stralend te houden. Het kan zelfs helpen om het ontstaan van tekenen van huidveroudering te vertragen!

Debbie

Happy Aging

Als je lymfesysteem niet optimaal werkt, kun je dit vaak terugzien in je gezicht. Er zijn dan teveel afvalstoffen nog in je huid aanwezig waardoor je wallen kunt krijgen, je huid minder stevig is en er bleek, grauw of puffy uitziet.

Beweging stimuleert de bloedcirculatie in je huid en dit zorgt voor een betere zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar je huidcellen. Dit helpt je huid gezond en stralend te houden. Het kan zelfs helpen om het ontstaan van tekenen van huidveroudering te vertragen!

Dit komt omdat de massage de productie van collageen stimuleert. Collageen is een eiwit dat deel uitmaakt van het bindweefsel in je huid en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Naarmate we ouder worden, neemt de productie van collageen af, waardoor rimpels en fijne lijntjes kunnen ontstaan. Een gezichtsmassage kan bijdragen aan happy aging, voor ons staat happy aging voor het accepteren dat je huid ouder wordt, maar dat je haar op een natuurlijke manier wél een handje kunt helpen niet vroegtijdig te verouderen. Onze lymfe stimulerende tools helpen je te gaan stralen.

Geef jezelf een massage!

Een heerlijke manier om je huid in beweging te houden is door middel van gezichtsmassage. Dit kan heel simpel door een paar minuten per dag je gezicht zachtjes masseren met je vingertoppen. Je kunt ook investeren in een lymfe stimulerende tool zoals onze SkinRoller of Gua Sha steen, om je massage naar een hoger niveau te tillen.

Het helpt ook om spanning in je gezichtsspieren te verlichten, en dit kan ook helpen de vorming van lijntjes en rimpels te verminderen. Ook wordt overtollig vocht afgevoerd en dat draagt bij aan een strakkere, stevigere huid.

De beste #happy-aging tool

Onze bijzondere BeautyStone gemaakt van Jade is een echte Glowgetter. Door over je gezicht te ‘schrapen’, bevorder je de microcirculatie in je gezicht waardoor je huid voeding en zuurstof krijgt van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je SkinFood beter opgenomen. Zo doe je er alles aan om het verouderingsproces op een natuurlijke manier te vertragen. Je huid wordt steviger en je krijgt een natuurlijke glow! De BeautyStone is zo ontworpen dat je ieder deel van je gezicht de perfecte massage kunt geven.

Let’s Rock & Roll

Ook het gebruik van een SkinRoller is goed voor je gezicht. Wij hebben verschillende SkinRollers en dit zijn de voordelen van (dagelijks) rollen:

  •  Het ondersteunt je lymfesysteem en helpt zo het overtollige vocht en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor kan je huid er frisser uit gaan zien en meer stralen.
  • Donkere kringen en wallen kunnen minder worden. Heb je vet onder de ogen dan kun je dit niet zomaar weg ‘rollen’, bij vocht lukt dit wel. Je leidt het vocht naar de lymfebanen toe. De lymfebanen kunnen nu het vocht goed afvoeren. Herhaal je dit dagelijks, dan bereik je het grootste effect.
  • Rollen kan helpen met het verbeteren van de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen naar je huid gaan. Ideaal dus om de Nourishing Beauty Oil of Moon Magic Serum te gebruiken tijdens het rollen.

Het verschil tussen de BeautyStone
& een SkinRoller?⁠

  • De SkinRoller werkt vrij oppervlakkig, het stimuleert de doorbloeding en helpt je lymfesysteem afvalstoffen beter af te voeren. De roller voelt zalig en ontspannend aan.⁠ Je kunt met of zonder olie rollen.⁠
  • De BeautyStone werkt dieper op de huid. Het helpt de doorbloeding flink te stimuleren en helpt dus bij ‘Happy Aging’. Door je huid in beweging te houden, blijft het ook steviger. Het is dé tool om te liften. Gebruik ‘m met Moon Magic Serum of de Nourishing Beauty Oil.

Help ook je lymfesysteem

Drybrushen is het droogborstelen van je lichaam en gezicht en is vooral goed voor je lymfesysteem. Het stimuleert het afvoeren van overtollig lymfevocht + afvalstoffen en de doorbloeding voor een goede gezondheid en én dus een stralende huid! Het dagelijks borstelen van je lichaam stimuleert ook de bloedcirculatie, verwijdert op een milde manier dode huidcellen en bevordert je stofwisseling. Door dagelijks je lijf en gezicht dagelijks te brushen, help je dus uiteindelijk je immuunsysteem! Ook een uitstekende tool om aan je ritueel toe te voegen. Wij hebben een FaceBrush en BodyBrush.

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

We begrijpen dat je misschien een vraag hebt over onze producten of jouw huid. Stuur gerust een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!