Happy aging

Met het ouder worden, verandert ook onze huid. De productie van collageen gaat langzamer en je huid verliest hierdoor elasticiteit. Fijne rimpeltjes en lijntjes laten zich steeds meer zien… Ook heeft een rijpere huid het lastiger om vocht vast te houden. Uiteraard willen we allemaal ouder worden met een zo mooi mogelijke huid en uitstraling. Dat de huid veroudert is een feit, maar je kunt wel wat doen aan vroegtijdige huidveroudering. Daar kun je niet vroeg genoeg mee starten. Vertel het dus je kinderen, kleinkinderen, nichtjes en buurkinderen ;-)

Hydratatie is key

Een gehydrateerde huid ziet er voller en gladder uit. En voelt ook nog eens heerlijk aan. Daarom gebruik je in je routine altijd een Hydraterend product zoals onze Hydrating Essence. Hiermee voorkom je dat je huid uitdroogt en op langer termijn ook beter gehydrateerd blijft. Gebruik hydratatie het liefst in combinatie met mooie plantaardige oliën (Nourishing Beauty Oil). Deze combinatie zorgt ervoor dat voedingsstoffen en vocht goed in de huid blijft.

Bescherming

Een andere belangrijke pijler is bescherming van je huid. Want wist je bijvoorbeeld dat blauw licht waar we onze huid het hele leven aan blootstellen heel diep in je huid dringt? Zelfs tot de huidlaag waar elastine en collageen wordt aangemaakt. Hierdoor kan je huid dus sneller verouderen. Bescherm je huid dus tegen blauw licht en ook luchtvervuiling en teveel UV-straling.

blauw licht bril

Keep moving

Rimpels en fijne lijntjes pak je ook aan door te zorgen dat je huid heel haar leven in beweging is! Want door massage wordt de bloedcirculatie in het bindweefsel van je huid gestimuleerd, waardoor ze meer voeding en zuurstof krijgt. Dit zorgt ervoor dat collageen productie wordt gestimuleerd. Zeker als je dit met grote regelmaat doet, kun je absoluut resultaat zien. Check onderstaande blog voor alle manieren waarop je je huid in beweging houdt.

Health shot van binnenuit

Ken jij ons VEGAN collageen supplement, gemaakt van algen? De No Collagen Collagen Booster is een health shot van binnenuit; je inwendige moisturizer. Het helpt niet alleen bij het aanmaken van collageen, maar pakt heel veel facetten van huidveroudering aan, zoals hydratatie, ontstekingsactiviteit en het beschermen van de huid.

  • Helpt de huidbarrière herstellen en versterken

  • Helpt de hydratatie van de huid verbeteren

  • Helpt roodheid van de huid verminderen

  • Helpt bij het beschermen van de huid voor invloeden van buitenaf

  • Helpt bij de collageensynthese

  • Voorziet de huid van antioxidanten voor optimale gezondheid van de huid
  • Draagt bij aan de vermindering van fijne lijntjes en rimpels
  • Boordevol actieve ingrediënten met vitaminen, antioxidanten en goede vetten


Lees hieronder alles over dit TOP supplement en zie voor en na foto’s.

Voedende producten smeren

Smeer natuurlijke (plant) oliën. Zo zit onze Nourishing Beauty Oil bomvol ingrediënten die collageenaanmaak stimuleren, de huid helpen hydrateren en je huid beschermen. Laat dit de belangrijkste invloeden zijn die kunnen voorkomen dat je huid te vroeg veroudert.

Lees hieronder de werking van alle ingrediënten!

A little magic

Yes, soms heb je nou eenmaal wat magie nodig. Daarvoor is er het Moon Magic Serum. Een nachtserum boordevol prachtige, werkende ingrediënten met als star ingrediënt Bakuchiol, In de maximale dosering. Dit werking van dit plantaardige ingrediënt is wetenschappelijk ondersteund. De effecten van Bakuchiol zijn vergelijkbaar met Retinol en dragen o.a. bij aan:

  • De vermindering van diepte rimpeltjes en lijntjes

  • Het herstellen van de huid in de nacht en aan een natural GLOW

  • De huidbarrière versterken

  • Vermindering van de afbraak van collageen en elastine

  • De bevordering van een gezonde celdeling

  • Het beschermen van de huid voor invloeden van buitenaf

Ontdek alle voordelen van het Moon Magic Serum.

Andere factoren

Onder andere stress, voeding en slaap zijn ook van invloed op hoe je huid eruit ziet en eruit gaat zien. Zorg dus zo goed mogelijk voor jezelf en zet genieten op nummer 1!

Heb je nog een vraag of twijfel je ergens over?

We begrijpen dat je misschien een vraag hebt over onze producten of jouw huid. Stuur gerust een berichtje naar support@loislee.nl. We helpen je graag verder zodat jij ook die mooie, stralende huid krijgt die je graag wilt. We geven je vrijblijvend advies, natuurlijk wel met een tikkeltje eigenzinnigheid ;-)

Heb een fijne dag!