Fan Talk met Saskia Fun

saskia fun

1

Waarom ben je Loïs Lee gaan gebruiken?

Ik was benieuwd geworden na Debbie haar enthousiaste verhaal/crowdfunding actie tijdens de roadmap van Michael P in januari 2016. Ik zag de lijn met de zwarte flesjes en was écht benieuwd! Let wel ik was een die hard créme smeer fan- Filorga, Chanel, La Prairie- ik heb veeeeel geprobeerd.

2

Wat vind je van het 3 stappen ritueel?

Het was best wel een omschakeling van reinigen met schuim & water naar dit ritueel maar wil nooit meer zónder! M’n huid voelt zacht, geen droge lijnen, goed doorbloed en al jaren geen pukkeltjes of iets dergelijks gehad.Ik ben zwaaaar FAN!

Fijn ook dat je de hydrating lotion ook kunt gebruiken als muggen beet verzachting.

Ik ben zwaaaar FAN!

3

Moest jouw huid eerst wennen aan de producten en zo ja, hoe is dit gegaan?

Nee ging eigenlijk gelijk goed. Merkte wel dat mijn huid heel goed op de olie reageerde. Zowel van de reinigingsolie als ook de beauty oil. Nooit verwacht hahahaha

4

Wat heeft het gebruik met jouw huid gedaan?

Rustiger gemaakt. Veel minder droog (YES!) Ik was 46 toen ik met LL startte en heb de afgelopen jaren veel meegemaakt. Dat is gelukkig niet aan mijn huid af te zien mede door het gebruik van LL. En dat meen ik écht! M’n huid voelt zacht, geen droge lijnen, goed doorbloed en al jaren geen pukkeltjes of iets dergelijks gehad.

5

Heeft het gebruik van de producten ook iets veranderd aan hoe je bijvoorbeeld in je vel zit?

Ja dat speelt zeker mee. Ik verheug me ’s avonds al op het schoonmaakritueel. Echt de olie met de warme doek… zo fijn. Ik deed dat nooit. Het is nu echt een ritueel geworden, sla geen dag over. Hoe laat het ook is geworden. Het geeft een extra bevestiging aan je zelfbeeld- jij bent dit waard om te doen. Moment van ontspanning- in de badkamer, helemaal als je naar de lijn kijkt, het ziet er zó mooi uit <3 me time.

Soort van extra selfcare (if you know what I mean)!

6

Wat vind je mooi aan jezelf?

Mijn vrolijkheid- m’n lach- kunnen glinsteren met ogen- ohhh ik wil een oogcreme of serum Deb hahahaha

Mijn uitstraling- vriendelijkheid

7

Gebruik je nog andere producten van Loïs Lee en zo ja, welke?

Jaaaa de beautystone en de borstels! Daar ben ik écht ook fan van. Kan niet wachten tot het no-collagen supplement er is…

8

Heb jij nog een leuke tip voor andere vrouwen als het gaat om onze producten?

Doe Gebruik Koop Laat je verrassen Geniet Beleef Voel

9

Hoe ziet jouw ideale dag eruit?

Beginnen met Pilates les, daarna uitgebreid ochtendritueel met douchen en LoïsLee, buiten in de zon ( met parasol) ontbijten met yoghurt en vers fruit, Veel buiten zijn, actief- fietsen, borrelen op terras of op het strand,… GENIETEN!