Fan Talk met Anouk Smits

Anouk Smits

1

Waarom ben je Loïs Lee gaan gebruiken?

Sinds vroeger heb ik een extreem droge en eczeem huid. Ik heb ontzettend veel producten gebruikt omdat iedereen er dan wel wat van vind en alle producten moet je gaan proberen. Zelfs via de dermatoloog verschillende spullen geprobeerd, maar niet met het gewenste effect. Elke keer als mijn huid een nieuwe crème kreeg, reageerde mijn huid er eerst heel goed op! Ik dacht elke keer weer Yes nu heb ik wat gevonden. Maar helaas het was heel snel weer terug, zoals het was. Droge vlekken en heel veel eczeem.

Ik heb het een hele tijd losgelaten en elke dag mijn gezicht maar ,,verzorgt,, ? met vaseline. Daarnaast gebruikte ik heel veel hormoonzalf omdat mijn huid soms echt extreem was!

Na 34 jaar wil je toch echt dat je huid eens opknapt in plaatst van het steeds maar vet te houden zonder enig resultaat.

Heel veel verdrietige momenten zijn er geweest, geloof mij, want welke vrouw wil nu niet dat haar huid er goed en fijn uitziet?

Na de geboorte van mijn dochter in 2016 merkte ik dat mijn huid ook nog eens heel gevoelig was voor het slaaptekort :(( Na een slechte nacht, met baby, wist ik de volgende dag al dat ik er niet uit zou zien! Dit is niet fijn voor je gemoedstoestand.

Ik kwam op internet een puur middel tegen met als ingrediënt alleen maar Squalane. Ik heb een paar proef pakketjes besteld en mijn huid werd erg geweldig, zoals ik in eerste instantie op alle crèmes reageer. Alleen bij deze voelde mijn huid ook super fijn, zacht en glad. Het enige nadeel van deze was dat het zo puur was dat ik keuze had uit twee product groepen en geen van beide waren voor langer termijn heel fijn voor me. Je kon het nergens mee mengen en vond ze uiteindelijk te vet voor mijn huid. Ik kreeg er veel pukkeltjes van. En deze had ik nou juist nooit gehad, dus om mijn droge huid nu in te ruilen voor pukkeltjes vond ik ook geen fijn idee.

Toen kwam ik op internet Lois Lee tegen! Mijn liefde! :-))

Ik heb eerst de recensies gelezen en video’s gekeken. Om het travel setje (wat dus ook je proefpakketje is) is qua bedrag even wat anders dan een normaal testertje, dek je hier wel even over na. Maar ik heb ook echt als tip meegekregen dat je het langere tijd moet testen en dat je huid eerst moet ontgiften! Best eng zeg maar! Ik heb ook gemaild met Lois Lee om vragen te stellen! Ik heb het travel setje besteld en ik wil nooooit never ever meer wat anders.

Geloof mij: Mijn huid is zo ontzettend gevoelig voor alles maar na een tijd ontgiften is mijn huid zo opgeknapt! Ik heb in het begin wel veel last gehad van het ontgiften, ach ja wat is veel… ik had wel veel mee-eter plekjes en/of soort van gerstekorreltjes op vreemde plekken in mijn gezicht. Maar ik dacht alleen maar, ik moet dit door zetten want mijn huid is aan het ontgiften!

2

Wat vind je van het 3 stappen ritueel?

Ik hou van een schoonheidsspecialiste. Ik doe dit (waarschijnlijk net als vele vrouwen met mij) veel te weinig! En weet je wat ik het fijnste vind? Die warme doek op je gezicht na een olie! Ik hoef dus niet meer naar een schoonheidsspecialiste want ik doe het nu dagelijks zelf thuis! Het 3 stappen plan is super fijn in gebruik en je huid voelt zo ontzettend zacht aan en je huid straalt weer!

Ik reinigde mijn gezicht veel te weinig omdat ik ook daar geen fijne spullen voor kon vinden, maar nu……. Ik WIL elke dag reinigen want opstaan na een avondje reinigen is zoveel fijner wakker worden.

3

Moest jouw huid eerst wennen aan de producten en zo ja, hoe is dit gegaan?

Ja zoals ik aangaf hierboven heb ik wel last gehad met het ontgiften maar ik heb doorgezet, op jullie advies en ik ben hier zoooooo dankbaar voor.

4

Wat heeft het gebruik met jouw huid gedaan?

Wat het fijne is aan de producten van Lois Lee is dat je kan mengen, na hoeveel je huid nodig heeft. Ik gebruik 4-5 pompje reinigingsolie en die druk ik lekker in mijn gezicht. Ondertussen zet ik de hete kraan aan en leg er het Loïs Lee doekje onder.

Die leg ik dan warm, maar uitgewrongen op mijn gezicht en een keer ik om.

Daarna spray ik de hydrating lotion op mijn gezicht en vervolgens doe ik 1,5 tot 2 pompjes beauty oil op mijn gezicht! Het is het meest fijnste gevoel ooit voor mijn huid!

Mijn huid is zo ontzettend opgeknapt door het gebruik van Lois Lee! Ik heb zelfs tegen een burn-out aangezeten omdat ik zo ontzettend met mijn eczeem zat. Maar nu straal ik weer en maak me niet meer druk om mijn huid. Ik weet dat dit het product is voor mij en ik zal het ook iedereen aanraden! Geen meuk meer op mijn gezicht en ik straal meer! Droge plekjes zijn verleden tijd en mijn kleur is egaler geworden, ik gebruik minder make up door het gebruik van Lois Lee!

5

Heeft het gebruik van de producten ook iets verandert aan hoe je bijvoorbeeld in je vel zit?

Ik heb zelfs tegen een burn-out aangezeten omdat ik zo ontzettend met mijn eczeem zat. Het mocht van mij overal zitten, maar eczeem in je gezicht??? Geloof mij, dat wil echt niemand. Ik voelde me vies, aangekeken en lelijk!

Had hele dagen jeuk en ook al wist ik dat krabben alles alleen maar erger maakte, krabde je toch alles weer kapot! Ik heb tegenwoordig ook nieuwe medicatie voor mijn eczeem, dus nu is niet alleen mijn gezicht beter geworden, maar ook de rest van mijn lichaam!

JA EEN HELE HAPPY VROUW BEN IK NU EN DAT MEDE DANKZIJ LOIS LEE!

6

Wat vind je mooi aan jezelf?

Ik was altijd heel erg blij met mijn ogen, en deze stralen nu nog meer!

Ik kan sinds het gebruik van Lois Lee weer zeggen dat ik trots ben op mijn huid.

7

Gebruik je nog andere producten van Loïs Lee en zo ja, welke?

Nee nog niet. Het is niet zo dat het heel goedkoop is natuurlijk, maar ik ga zeker nog een keer de jade roller proberen! En de body oil lijkt me ook heerlijk!

8

Heb jij nog een leuke tip voor andere vrouwen als het gaat om onze producten?

Niet meer wachten, maar bestellen!!! Je weet niet wat je overkomt en wat het met je huid doet!

9

Heb jij voldoende tijd om goed voor jezelf te zorgen?

Tuurlijk niet, geen enkele vrouw denk ik ? Denk dat iedere vrouw zich te weinig tijd gunt, maar ik ben al blij als ik s avonds heerlijk mijn gezicht kan reinigen en verzorgen met het 3 stappen ritueel!

En het mooiste is de volgende morgen opstaan met een zijde zacht huidje en een stralend gezicht!

OH JA … Had ik jullie al bedankt? ?

JULLIE ZIJN GEWELDIG DANK JULLIE WEL VOOR
HET TERUGGEVEN VAN MIJN ZELFVERTROUWEN!

10