Blue Light Ultimate Deal

Home/outer SkinFood/Blue Light Ultimate Deal

Blue Light Ultimate Deal

€ 89.00

€ 89

 • Alleen nu gratis verzending
 • Gratis verzending vanaf €75,- in NL
 • Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, vandaag verzonden
Blue Light Ultimate Deal
€ 89.00

Met dit pakket bestaande uit Screen Sun Screen + Blue Light Filtering Glasses + 100% verduisterend Sleepmask help je je huid beschermen tegen de schadelijke gevolgen van teveel blauw licht op je huid en ogen. Met het slaapmasker zorg je voor een ultieme nachtrust.

 1. SCREEN SUN SCREEN
  Inspiratie opdoen op Pinterest. Je volle mailbox wegwerken en ‘s avonds fijn die goede docu bekijken. Heerlijk die junk light addiction! En dan hebben we ook nog eens onze gloeilampen vervangen door LED. Blue lights everywhere. Ook de zon straalt dit uit. En al deze high energy visible lights kunnen schadelijk zijn voor onze huid. Deze straling dringt nog dieper door in onze huid dan UVA en UVB samen! En dat kan nadelige gevolgen hebben. Denk aan vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels en pigmentatie en een verzwakte huidbarrière. En dat kan weer leiden tot een gevoelige en rode huid met onzuiverheden.
  Screen Sun Screen is Not just sunscreen, maar een unieke formule voor het gezicht voor dagelijks gebruik die helpt beschermen tegen de 3 belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering: blauw licht, UVA/UVB en (lucht)vervuiling. Met high tech non-nano zinkoxide – Meukvrij, vegan en geen witte waas maar een gezonde, egale glow!
 2. BLUE LIGHT FILTERING GLASSES
  Teveel blauw licht kan ook ons slaap-waak ritme verstoren en de aanmaak van ons slaaphormoon melatonine belemmeren waardoor onze slaap verslechtert.
  Deze Blue Light Filtering Glasses filtert zo’n 35% van het blauwe licht waar we aan blootgesteld worden door daglicht, schermen (tv, telefoon, tablet, computer) en LED-verlichting.
 3. 100% VERDUISTEREND SLAAPMASKER
  Om goed (door) te slapen speelt volledige duisternis een grote rol. Zelfs het kleinste beetje licht (langs het gordijn, onder de deur door, een lichtje op elektrische apparatuur etc.) kan de aanmaak van het slaaphormoon melatonine al verstoren. Daarom is het van belang dat het compleet donker is in je slaapkamer.

Dit comfortabele slaapmasker is 100% verduisterend en zet je met klittenband vast aan de achterkant van je hoofd. Het fijne is dat je je ogen gewoon kunt openen door de dikkere eyepads.

De eyepads zijn bevestigd met klittenband en daarom kun je de pads precies op de juiste plek over jouw ogen plaatsen.

Enjoy Your Beautysleep!

 

Gemiddelde score0

Aantal reviews0

Plaats een review

Beoordelingen