Stralen door SkinTools

Onze collectie skinTools is er om jouw huid van binnenuit te laten stralen en je lymfesysteem en je fascia* te ondersteunen (= gezond).

Wallen en doffe huid

Onze collectie skinTools is er om jouw huid van binnenuit te laten stralen en je lymfesysteem en je fascia* te ondersteunen (= gezond).

Als je lymfesysteem niet optimaal werkt, kun je dit vaak terugzien in je gezicht. Er zijn dan teveel afvalstoffen nog in je huid aanwezig waardoor je wallen kunt krijgen, je huid minder stevig is en er bleek, grauw of puffy uitziet.

Met onze lymfe stimulerende tools geef je jezelf een heerlijke behandeling en ga je stralen!

*fascia= een complex systeem van bindweefsel onder de huid dat over het hele lichaam zit en zelfs rondom en door o.a. organen, botten, spieren, vaten en je hersenen. Gezonde fascia is soepel en gehydrateerd. Fascia dat ‘vast’ zit kan voor bijv. rimpels en verslapping zorgen.

Drybrushen is het doorgborstelen van je lichaam en gezicht. Deze methode komt uit de Ayurveda en wordt gezien als een manier om ziektes te voorkomen. Het stimuleert het afvoeren van overtollig lymfevocht + afvalstoffen en de doorbloeding voor een goede gezondheid en én dus een stralende huid! Het dagelijks borstelen van je lichaam stimuleert ook de bloedcirculatie,

verwijdert op een milde manier dode huidcellen en bevordert je stofwisseling. Door dagelijks je lijf te brushen en zo nu en dan je gezicht, help je dus uiteindelijk je immuunsysteem!

Dit zijn de voordelen van (dagelijks) rollen:

  • Het ondersteunt je lymfesysteem en helpt zo het overtollige vocht en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor kan je huid er frisser uit gaan zien en meer stralen.
  • Donkere kringen en wallen kunnen minder worden. Heb je vet onder de ogen dan kun je dit niet zomaar weg ‘rollen’, bij vocht lukt dit wel. Je leidt het vocht naar de lymfebanen toe. De lymfebanen kunnen nu het vocht goed afvoeren. Herhaal je dit dagelijks, dan bereik je het grootste effect.
  • Rollen kan helpen met het verbeteren van de bloedcirculatie waardoor er meer zuurstof en voedingstoffen naar je huid gaan. Ideaal dus om de Beauty Oil of Moon Magic Serum te gebruiken tijdens het rollen.

Onze bijzondere BeautyStone gemaakt van Jade is een echte Glowgetter. Door over je gezicht te ‘schrapen’, bevorder je de microcirculatie in je gezicht waardoor je huid voeding en zuurstof krijgt van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je SkinFood beter opgenomen. Zo doe je er alles aan om het verouderingsproces op een natuurlijke manier te vertragen. Je huid wordt steviger en je krijgt een natuurlijke glow!

Dan hebben we ook een paar tools die je ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit, optimaal slaapt en die uiteindelijk ook een positieve bijdrage leveren aan jouw huid.

Andere Tools

Dan hebben we ook een paar tools die je ervoor zorgen dat je lekker in je vel zit, optimaal slaapt en die uiteindelijk ook een positieve bijdrage leveren aan jouw huid.

TongueCleaner

Elke ochtend zachtjes je tong schoonschrapen zorgt voor een gezonde mondflora en een super fris gevoel (en je wilt echt niet meer zonder, trust us). Het geeft een fris gevoel en adem zorgt voor een goede mondhygiëne, bestrijdt bacteriegroei, verbetert de smaakpapillen, het immuunsysteem, de spijsvertering, huid en gezondheid!

Andere Tools

Blue Light Filtering Glasses

Onze blauw-licht-bril helpt bij vermoeide en droge ogen door computergebruik en geeft bescherming tegen de schadelijke invloed van blauw licht op o.a. onze hormoonhuishouding.

Teveel blauw licht kan ons slaap-waak ritme verstoren en de aanmaak van ons slaaphormoon melatonine belemmeren waardoor onze (beauty)slaap (inslapen, doorslapen) verslechtert. De Blue Light Filtering Glasses filtert zo’n 35% van het blauwe licht waar we aan blootgesteld worden door schermen (tv, telefoon, tablet, computer) en LED-verlichting.

100% verduisterend Slaapmasker

Om goed (door) te slapen speelt volledige duisternis een grote rol. Zelfs het kleinste beetje licht (langs het gordijn, onder de deur door, een lichtje op elektrische apparatuur etc.) kan de aanmaak van het slaaphormoon melatonine al verstoren. Daarom is het van belang dat het compleet donker is in je slaapkamer. Ons slaapmasker draagt bij aan jouw slaap doordat het op een fijne manier al het licht volledig blockt.