Voordat je start hier wat handige informatie

Inname supplement

2 capsules per dag innemen met water in de ochtend tijdens je maaltijd. Als jij niet ontbijt, neem de capsules dan in tijdens de 1e maaltijd van de dag. Je kunt de capsules ook breken en de inhoud in je water, yoghurt, smoothie etc. doen.

Starten met een boost

Wil je je huid een flinke boost geven? Dan kun je een jumpstart doen en 2 weken 1x per dag 4-6 capsules innemen. Hierna ga je over op de standaard dosering van 2 stuks per dag.

Say Cheeeeese

Soms zijn de resultaten niet altijd even duidelijk zichtbaar. Wat dan kan helpen is foto’s van je gezicht te maken voordat je start en tijdens het gebruik. Omdat je jezelf elke dag ziet, zijn kleine veranderingen niet altijd gelijk duidelijk dus dan zijn foto’s een uitkomst!

Als jij nou resultaat boekt die echt te mooi is om niet te delen, wil je deze dan aan ons mailen met de foto’s? Mail deze naar annemiek@loislee.nl en we belonen jou met een GRATIS pot No Collagen Collagen Booster™️ t.w.v. 89,-. Hiervoor vragen wij dan jouw foto’s ook met anderen te mogen delen via onze social media kanalen en in nieuwsbrieven.

Vergeet niet dat een supplement geen Quick Fix is!

Hoewel van sommige ingrediënten in onderzoek is aangetoond dat er verbetering in de huid zichtbaar is na ongeveer 2 weken (denk aan verbeterde hydratatie, minder roodheid en verzachting van fijne lijntjes en rimpels) willen we ook realistisch zijn. Loïs Lee staat immers voor The Real Deal.

Daarom adviseren we je No Collagen Collagen Booster minstens 3 maanden te gebruiken en te zorgen dat je op andere gebieden ook gezond leeft; voeding, ontspanning, darmgezondheid enz. spelen allemaal een rol.

Aan de awesome ingrediënten ligt het dus zeker niet, hier zie je ze en hun werking op een rijtje.

Checklist

Hier een korte checklist om vroegtijdige huidveroudering een beetje te vertragen.

  • Vermijd het innemen van te veel suiker, stop met roken en drink met mate
  • Houd je stressniveau laag, ga spanning tegen en neem genoeg rust
  • Bescherm je tegen blauw licht, zon en luchtvervuiling
  • Zorg voor een goed functionerend darmstelsel en een gezonde lever
  • Houd je hormoonhuishouding in balans en ontstekingsactiviteit laag
  • Drink genoeg water, eet gezond en (hoofdzakelijk) plantaardig

“Je voelt gewoon alsof de stevigheid van binnen wordt aangetrokken.  In mijn gezicht, maar ook m’n buik, billen en benen, alles wordt steviger!  Van buiten de Loïs Lee GLOW en van binnenuit de versteviging! Prachtige synergie!”

Linda

“Ik merk dat mijn huid enorm zacht is en heb gewoon vanaf het eerste moment geen pukkeltje meer gehad. Mijn wimpers zijn voller en m’n haren hebben een mooie glans. Ook mijn nagels zijn minder gespleten en sterker. Ik heb twee weken een boost gedaan met 4 capsules per dag en wil eigenlijk niet minderen omdat ik wil dat het zo blijft, haha. Maar ben nu in week 3 over gegaan op 2 capsules per dag.”

Annemiek

“Merk nu al dat ik super zachte huid heb, alsof ik gescrubd ben zonder te scrubben en heb een hele rustige huid!”

Vanessa