How to

Gebruik het serum tijdens je avondritueel. Je kunt onze Moon Magic Serum op verschillende manieren gebruiken. Ervaar wat voor jouw huid het beste werkt.

Na reiniging met onze Soothing Cleansing Oil en het aanbrengen van de Hydrating Essence enkele druppels Moon Magic Serum door middel van druk-deppende beweging op de huid aanbrengen. Je gebruikt het Moon Magic Serum in de avond eventueel i.c.m. de Nourishing Beauty Oil.

Het is een zeer potent serum, ervaar zelf of je het gebruik op wilt bouwen of het direct dagelijks gebruikt.

Een aantal druppels is voldoende.

NB. hoewel bakuchiol een veilig alternatief is voor retinol (wat absoluut niet gebruikt mag worden bij zwangerschap en borstvoeding) is er nog te weinig data over de veiligheid van bakuchiol bij zwangerschap, vandaar dat we het gebruik ervan afraden.

Herstelt de huid

Anti-Aging

Anti-Acne

Geen fan van retinol

Retinol is een vorm van Vitamine A en de Holy Grail op het gebied van ‘anti-aging’: het vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes, pigmentvlekken en gaat acne tegen en je vindt hem in veel serums terug. Maar er is een reden dat je dergelijke producten alleen maar ‘s nachts mag gebruiken en de Vitamine A-zuur crème van de dokter moet opbouwen. Het is niet goed voor je huid. Je huid wordt namelijk dunner, gevoeliger en fotosensitiever en dus ‘egaler en gladder’ (op korte termijn)! De kans op irritatie, roodheid en inflammatie is zeer groot.

serum zonder retinol

Dit kan negatieve gevolgen kan hebben voor je huid (denk acne, onzuiverheden, rosacea, eczeem, vroegtijdige huidveroudering) omdat de huidbarrière niet in tact is.

Ja, de diepere huidlaag wordt dikker door de aanmaak van collageen, maar Retinol verzwakt de buitenste huidlaag (je huidbarrière). Voor een mooie en gezonde huid op lange termijn is een gezonde huidbarrière, de juiste pH (zuurmantel) en een goede balans van micro-organismen (huidflora) super belangrijk.

Wij gebruiken Bakuchiol als alternatief. Bakuchiol uit de Ayurveda is een veilig alternatief voor Retinol, die de huid niet dunner maakt, maar wel extra helpt regenereren.

Verhalen van anderen

Mijn huid was al heel rustig geworden van het 3 Step Beauty Ritual. Maar ik bleef nog wat roodheid en onrustige wangen houden door de rosacea. Sinds ik de Moon Magic Serum gebruik is dat nu verleden tijd. M’n huid is egaal en helemaal rustig. Dankjewel Loïs Lee!

Roza

“Wow, it’s magic! Een goede investering in je eigen huid. Ik gebruik het serum om de dag en ik zie & voel ook dan resultaat. Een mooie toevoeging aan het palet huidverzorging van Lois Lee.”

Karianne

“Mijn huid is gladder, glanzender en het oogt alsof ik zonder zon, er toch zongebruinder uitzie 🥰 Ik gebruik vrijwel nooit make-up, dus extra blij mee!”

Maaike

Wat een fijn product! Na m’n zwangerschappen is m’n huid onrustiger geworden en roder, incl de extra rimpeltjes die erbij zijn gekomen. Ik had de reviews gelezen over de vermindering van roodheid en dacht dit moet ik proberen. Ik gebruik het nu drie weken in combinatie met het 3 Step Beauty Ritual en niet alleen ik merk het verschil maar mijn omgeving ook! De roodheid is afgenomen maar ook de fijne rimpeltjes zijn veel zachter geworden en sommige niet meer zichtbaar. Ik ben er zo blij mee en blijf deze aanvulling op het avondritueel vasthouden heerlijk!

Eveliene

Meest gestelde vragen

Dit zijn de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rij. Staat je vraag er niet tussen, stuur dan gerust een mail naar support@loislee.nl

Geef mijn huid een krachtige boost! Ready for some Magic?

*Bestel nu jouw fullsize Moon Magic Serum | Geen verzendkosten | Gebruik je kortingscode

  • herstellend en regenererend
  • retinol-vrij
  • vermindert roodheid en onzuiverheden
  • met plantaardige vitamine A + C + E
  • helpt rimpels en fijne lijntjes verminderen
  • helpt de huid verstevigen
  • aanvulling 3 Step Beauty Ritual voor ‘s nachts