Je wordt al blij van de verpakking en de flesjes, stiekem blijf je toch dat meisje dat mooie flesjes in haar badkamer wilt neerzetten om nettedoenofjeineenhotelbent te spelen 😉

Vervolgens waan je je ook even bij de schoonheidsspecialiste… ….het warme doekje op je gezicht is echt even dat momentje voor je zelf! Daarna komt mijn hoogtepunt.. de heerlijke geuren! Echt zoooo lekker, echt een beleving en voor mij zooo belangrijk. Je ligt echt even de eerste 5 minuten als een blij ei in bed van deze geur! Erg fijn om te ervaren dat een groen product zonder synthetische toevoegingen echt de ervaring van mijn gebruikelijke producten kan evenaren! En er geen giftige stoffen door het putje spoelen.

Ik voeg ook dagelijks een druppeltje olie toe aan mijn foundation en ja die is ook groen maar smeerde niet zo lekker, waardoor het precies niet deed wat het moest doen… egaliseren. Nu met een 1 druppeltje, ruikt mijn foundation heerlijk en smeert zooooo makkelijk en zit daardoor veel mooier op mijn gezicht en doet wat het moet doen!

Sandra van Wees
HR Business Partner

sandra van wees