Wauw! ik ben erg onder de indruk!

Ik ben via crowdfunding in aanraking gekomen met Loïs Lee Pure Skinfood. Heb een Travel Kit gekocht omdat ik het een super initiatief vind en natuurlijk om het eens uit te proberen.

Vind het heel bijzonder dat je in deze tijd, waar heel veel producten veel nare toevoegingen gebruiken, je het echt heel puur en natuurlijk houdt!

Zoals ik al zei, ik ben erg onder de indruk!
Ik ben erg vaak aan het wisselen geweest van dag- en nachtcrèmes omdat mijn huid erg gevoelig is. Ik reageer erg snel op bijv. parfum en verkeerde hulpstoffen in producten. Ook merk ik dat naarmate mijn huid wat ouder word (36 jaar) er ook het een en ander verandert.

Ik gebruik Loïs Lee nu een paar weken en ik vind het heerlijk! Mijn huid is rustig en ziet er gezond uit. Ik ben zangeres van beroep en vind het erg belangrijk om er verzorgd uit te zien! Het is erg prettig dat ik zelf kan afstemmen wat mijn huid op dat moment nodig heeft. Het is in het begin even zoeken naar de juiste hoeveelheid lotion en oil (had de eerste dag teveel beauty oil gebruikt en liep er halverwege de dag bij als een panda (lees: mascara en te veel olie gaan niet goed samen ;-)) Nu gelukkig de juiste balans gevonden!

Ook het ‘s avonds afhalen van mijn make-up is een prettig moment van de dag geworden. Heerlijk de cleansing oil in masseren en met een warme doek weer verwijderen en dan die heerlijke geuren!! Ben ook blij verrast dat het alle make-up oplost en ik het erg makkelijk kan verwijderen (zelfs mijn mascara!)
Je begrijpt het denk ik al wel, ik wil een grote set aanschaffen! Het is even een investering maar die is het dan ook meer dan waard!

Liefs van een grote fan!

Lieke Grey

36 jaar
Zangeres
Lieke Grey