Sinds ik Loïs Lee gebruik reinig ik elke avond mijn huid!

Ik had de neiging om nog wel eens smokkelen, meer omdat ik geen zin had om mijn huid te reinigen met een ‘koude’ reiniging. Maar sinds ik Loïs Lee gebruik, kijk ik uit naar het moment in de avond om mijn huid te reinigen.

Eerst de reinigingsolie in masseren en daarna met een heerlijke warme doek mijn gezicht bedekken om alle make-up resten er af te halen. Om vervolgens de customized moisturizer in mijn huid te drukken.

Eerst was ik sceptisch! Reinigen was niet mijn sterkste punt (lees; hekel aan) maar het is inmiddels mijn favo moment van de dag. De geur, de warmte, en daarna de GLOW op mijn huid en vooral… nooit meer een trekkende huid!

Customized skincare
Nog een pré (sorry, ik heb nu eenmaal geen nadelen kunnen ontdekken) is dat je per dag kunt kijken wat jijzelf nodig hebt, de ene dag is je huid wat droger dan de andere. Hiervoor hoef je dus geen aparte verzorging, maar pas je gewoon de hoeveelheid lotion en beauty oil aan.
Ik gebruik al een aantal jaar natuurlijke huidverzorging en sindsdien krijg ik regelmatig de vraag wat ik gebruik omdat mijn huid er zo goed uitziet.

Voor mij zelf is mijn huid sinds ik Loïs Lee gebruik nog meer verbeterd omdat het dus per dag aan te passen is.

 

Travel Kit

Travel Kit

In het vliegtuig! 

Ook ben ik super blij met de Travel Kit. Ik gebruik deze zelfs al in het vliegtuig omdat mijn huid daar super droog wordt. Tijdens de vlucht een extra boost met de hydrating lotion en de olie is echt een aanrader!

 

Stylish! 

#bathroomporn

#bathroomporn

Overigens had ik verwacht dat de lavendel (in de cleansing oil) mij tegen zou staan, ik hou niet van die geur, maar zelfs de geur is prettig. Ik mag weer naast mijn vriend komen liggen met deze heerlijke geurende producten op mijn gezicht.

Oh en de producten staan natuurlijk fantastisch in de badkamer! Very stylish.

Judith Kampman
43 jaar
Lead Agency Producer
Judith Kampman

Judith Kampman