Waarom ben je Loïs Lee gaan gebruiken?

Ik ben Lois Lee gaan gebruiken omdat ik ( ook als mineral make-up artist ) op zoek was naar de ideale, 100 % natuurlijke manier om mijn huid te reinigen en verzorgen. Omdat ik me bewust ben van het belang van pure producten op je huid , zowel voor je huid kwaliteit  en het voorkomen van irritaties etc. als het belang voor je lichaam , alles wat je smeert komt voor 50% nl ook in je lichaam terecht, hoeveel?  ja zoveel!

Wat vind je van het 3 stappen ritueel?

Ik vind het een groot feestje iedere dag en naast dat het super aanvoelt , en heerlijk ruikt is het ook enorm ontspannend en voelt het als een cadeautje voor jezelf. Terwijl ik vroeger een hekel had aan reinigen in de avond , en het wel deed omdat ik wist hoe belangrijk het is , kijk ik er nu naar uit!En gebruik het nu iedere dag en wil niks anders meer! En ik heb al veel organic en 100% natuurlijks geprobeerd hoor.

 

Moest jouw huid eerst wennen aan de producten en zo ja, hoe is dit gegaan?

Nee mijn huid reageerde gelijk heel goed, hoefde niet te wennen, na 1 x gebruik wist ik al dit word mijn nieuwe verslaving 😉

Wat heeft het gebruik met jouw huid gedaan?

Mijn huid straalt nog meer en is heel rustig en veel minder vochtarm en voelt absoluut niet meer trekkerig aan.

Heeft het gebruik van de producten ook iets verandert aan hoe je bijvoorbeeld in je vel zit? 

Nou niet aan hoe ik in m’n vel zit , maar zeker aan het stukje tijd voor mezelf en het gunnen om het beste te gebruiken voor mn huid dat geeft een boost ja! En ik vind het belangrijk om alleen maar pure producten te gebruiken op m’n huid, zoals Lois Lee en volledig minerale make-up , van foundation tot mascara en lipgloss.

Wat vind je mooi aan jezelf?

Ik vind m’n huid mooi, krijg hier heel vaak ook complimenten over van anderen
en heb een sprekend gezicht met opvallende ogen en lippen en ben daar zeker ook content mee

Gebruik je nog andere producten van Loïs Lee en zo ja, welke?

Ja zeker, uiteraard gebruik ik de beautystone wat een heerlijke aanvulling is dat voor je huid en magie wat je er allemaal mee kunt de dry brush voor lichaam en gezicht heb ik ook super fijn ook maar daar merk ik dat ik t vaak vergeet om voor het douchen te borstelen , dan sta ik alweer onder de douche en dan oops alsnog vergeten.

En de beauty steam is ook te gek, een stoombadje voor je gezicht ik doe m met de cleansing oil  op mijn huid na het reinigen ermee nog een beetje erop, zodat mn huid lekker soepel blijkt tijdens het stomen , ruikt ook heerlijk ontspannend

Heb jij nog een leuke tip voor andere vrouwen als het gaat om onze producten?

Ja ik douche vaak zeker als ik mijn haar was met een beetje cleansing oil op m’n gezicht , voorkomt ook uitdroging en ik scheer m’n oksels en benen ook met de cleansing oil verdund met beetje water,  geen schraal gevoel , irritaties of roodheid etc. van je huid! En je benen hebben gelijk een mooie glow als je rokje of korte broek draagt .

Welke producten zou jij nog graag zien van Loïs Lee?

Oohhh wat niet? Nou de body oil komt er al aan, super blij mee ! Een organic deo zou mooi en zijn en heerlijke Lois Lee parfum staat wel op mijn wensen lijstje!