Waarom ben je Loïs Lee gaan gebruiken?

Gezondheid en energie staan bij mijn hoog in het vaandel. Door hoe ik eet en leef geef ik dit aan mijn lichaam. Voor mijn huid was ik ook naar een goed puur, natuurlijk product. Mijn huid had het nodig, een goede pure intensieve verzorging. En zo ben ik bij Loïs Lee terecht gekomen.

 

 

Wat vind je van het 3 stappen ritueel?

Heerlijk, verwennerij. Even de dag afsluiten met het reinigen van je gezicht en het warme doekje. Het is alsof ik iedere dag weer een soort Hamam behandeling mag ervaren.

Moest jouw huid eerst wennen aan de producten en zo ja, hoe is dit gegaan?

In het begin moest mijn huid wennen. Dan voelde de huid wat droger en trekkerig. Na een weekje was dit voorbij.

Wat heeft het gebruik met jouw huid gedaan?

Mijn huid is rustiger, frisser en heeft een natuurlijke glow gekregen. Ik heb geen last meer van oneffenheden of ‘vreemde’ plekjes. Deze laatste heb ik in het verleden helaas wel gehad.

Heeft het gebruik van de producten ook iets verandert aan hoe je bijvoorbeeld in je vel zit? 

Het heeft zeker toegevoegde waarde. Het is fijn als je huid rustig is en een natuurlijke glans heeft.

Wat vind je mooi aan jezelf?

Mijn ogen.

Gebruik je nog andere producten van Loïs Lee en zo ja, welke?

Ja ik gebruik de ‘stone’ en de ‘brushes’.

Ben jij zelf wel eens uit balans en hoe herstel je dit?

Als ik merk dat ik uit balans ben dan check ik altijd waarom. Meestal heb ik dan een paar dagen wat minder goed gegeten, geslapen of te weinig actief geweest. Ik pak direct de regie terug, mijn gezondheid en energieniveau zijn mijn kostbaarste bezig. Zonder mijn goede gezondheid en optimale energie kan ik niet de leuke moeder en vrouw zijn die ik wil zijn. Of de topcoach, inspirator en ‘rolmodel’ voor al mijn klanten.

Heb jij nog een leuke tip voor andere vrouwen als het gaat om onze producten?

Onze huid heeft zoveel te verduren niet alleen door onze voeding, maar ook door alle invloeden van buiten af. Dankzij Lois Lee heb je minder make up nodig en krijgt je huid een natuurlijke glans. Bovendien is het iedere dag opnieuw echt heerlijk om je dag af te sluiten met een schone huid.

Einde! Dankjewel!

Claudia is hormooncoach en ervaringsexpert, meer info vind je hier.