Scroll direct door naar beneden voor meer voor-en nafoto’s!

Begin 2020 lanceerden we onze (eerste) Skin Supplement. Vegan én pure-fill, dus met alleen maar krachtige, werkzame ingrediënten en zonder meuk als antiklontermiddel, suiker, kleur- en smaakstoffen en andere opvullers.

Dat dit supplement de gemoederen wel bezig zou gaan houden merkten we gelijk toen we op de dag van de lancering een mail kregen van een groot merk dat wilde dat we de oorspronkelijke naam veranderde, omdat zij ook een product hadden met die naam, oeps. We voelden ons best wel gevleid eigenlijk, haha.

Eenmaal in de presale werd er massaal besteld! Dat de eerste batch zo hard het verzendhuis uit zou vliegen hadden we niet gedacht, we waren zelfs een paar weken out of stock! Inmiddels moeten we helaas concluderen dat we ons weer schuldig hebben gemaakt aan het op de markt brengen van een verslavend product, sorry ;-) en gaat de tweede batch ook hard.

ECHTE REVIEWS

We zijn altijd erg nieuwsgierig naar ervaringen van ons lieve, trouwe fans en jullie delen deze gelukkig ook vaak met ons. Elke dag krijgen we wel een berichtje of een mailtje met positieve reacties. Elk berichtje van jullie is weer een houtje op ons #nomoremeuk vuurtje!

We hebben een groep vrouwen gevraagd het supplement drie maanden te testen en ze daarna gevraagd een uitgebreide vragenlijst eerlijk te beantwoorden.

In dit blog een aantal resultaten in woord en, jawel ook in beeld. Een paar vrouwen zijn zo stoer geweest hun voor en na-foto’s met ons te delen (helemaal onderaan!).

Zie hieronder, en ja dat het meer doet dan alleen maar je huid laten stralen en rimpeltjes verzachten is duidelijk :-)

NAGELS EN HAREN

Is de conditie van je nagels en haren verbeterd?
89% zag hun haren en nagels sterker en glanzender worden! Mooi meegenomen!

ENERGIE

Heb je verbetering gemerkt in je energie-niveau
55,6% een klein beetje, 33,3 absoluut en 11,1% merkte niets.

NACHTRUST

Is er iets veranderd aan de kwaliteit van je nachtrust?
89% merkte beter te slapen! Wat een geweldige bijkomstigheid.

RIMPELS EN DROGE HUID

Een kleine 78% geeft aan dat rimpeltjes en fijne lijntjes verminderd zijn en de hydratie en stevigheid van de huid beter is en dat ze minder pukkeltjes en onzuiverheden ervaren. Hun overal GLOW werd ook optimaal. WAUW!

ROSACEA

Bijna 75% van de vrouwen die last had van roodheid in het gezicht geeft aan dat dit minder is geworden. Heb je dus last van flushes door rosacea bijvoorbeeld: het is het proberen dus absoluut waard!

STOELGANG

‘’Perfecte stoelgang’’

‘’Ik kan beter naar de wc en mijn buik is niet meer zo opgezet als het voorheen was.’’

‘’Darmgezondheid is echt verbeterd, in eerste instantie moesten mijn darmen erg wennen waardoor ik begonnen ben met 1 capsule per dag ipv 2. Na een week kon ik naar 2 capsules per dag. Daarnaast ben ik de laatste weken van de kuur begonnen met een suikervrij dieet, gezond eten heeft ervoor gezorgd dat mijn huid nog een extra boost kreeg icm de kuur.’’

‘’Volgens mij is mijn stoelgang ook regelmatiger en verloopt het soepeler.’’

STEVIG VELLETJE

‘’Het grootste oppervlak van mijn lichaam, dus mijn huid is zo enorm veel steviger geworden.’’

‘’Steviger’’

‘’De huid van mijn lichaam lijkt ook steviger en is minder droog.’’

TANDVLEES

‘’mijn tandvlees is gezonder geworden, geen bloedend tandvlees meer!’’

GROETEN UIT SPANJE

Van onze tester uit Spanje: ”Ik merk dat de huid op de borst er een stuk beter en jonger uit ziet. Dat is toch altijd blootgesteld aan zonlicht hier in Spanje en het maakt niet uit of je het goed insmeert met zonnebrandcrème, het blijft een gevoelige zone. Wat mij ook opvalt, is dat ik minder snel verbrand. Ik heb een vrij lichte huid en ondanks dat ik mij altijd goed bescherm, kon ik nog wel eens verbranden. Ik kan nu beter tegen de zon lijkt het.”

GOED EXCUUS OM TE SHOPPEN

‘’Ja, mijn lippen ogen voller en de huid van mijn armen benen en buik was echt zichtbaar aan het verouderen en dat is nu zichtbaar minder. En met name mijn borsten zijn veel steviger en groter geworden. Superblij mee!:) Ik heb zelfs nieuwe bikini’s en bh’s gekocht..’’

GEWRICHTEN

‘’Ik heb hele erge reuma gehad, vanaf juni 2010 tot halverwege 2018. Via voeding, vele alternatieve behandelingen etc ben ik er van genezen (ook mbv mijn huisarts), maar mijn gewrichten hebben er wel veel van geleden en via fysio ben ik mijn soepelheid aan het terug winnen. En ik weet niet of het kan, maar het lijkt dat ik mbv je supplementen een enorme stap voorwaarts heb gemaakt.’’

OGEN

‘’Ik voel mij gezonder en stralender. Misschien apart, maar ik vind mijn “oogwit” witter geworden! Hiervoor had ik daar vaak wat rode adertje doorheen lopen, nu is het stralend wit! Ziet er meteen mooier uit!’’

HUIDPROBLEMEN

‘’Ik had jaren lang problemen met mijn huid ( oa eczeem in mijn gezicht) totdat ik de 3 Step Beauty Ritual van Loïs Lee probeerde. Hiermee had ik eindelijk een huidverzorgend product gevonden die tevens ervoor gezorgd heeft dat ik geen hormonenzalf meer hoef te gebruiken. Omdat me dat zo goed bevalt heb ik besloten om, zodra het op de markt kwam, een kuur No Collagen Booster van Loïs Lee te proberen. De resultaten zijn wat ik ervan verwachtte. Een product dat ervoor zorgt dat je letterlijk goed in je vel zit. Mijn huid voelt zacht aan, schrale plekken zijn verdwenen en ook huidproblemen rondom mijn mond zijn sterk verminderd tot helemaal afgenomen.’’

Wat is voor onze testgroep de reden om het supplement wel of niet te blijven slikken?

‘’Ik merk dat het een goed product is en goed bij mij en mijn persoonlijkheid past.’’

‘’Ik zie een heel duidelijke verbetering van mijn huid, daarnaast voel ik mij beter en ik zie er stralend uit! ;-)’’

‘’De kosten zouden een reden zijn om te bekijken wat mijn huid doet na het stoppen met de supplementen.’’
—> we krijgen vaak de vraag of je het supplement tijdelijk kunt slikken en of het resultaat dan blijft. Helaas zul je het moeten blijven slikken voor blijvend resultaat. Je kunt zelf natuurlijk kijken of je met 1x per dag of misschien wel om de dag resultaat blijft zien. Je kunt hier rustig mee experimenteren.

‘’Kijken of het bij mij misschien iets langer duurt voordat ik nog meer veranderingen opmerk. En vanwege de mooie ingrediënten’’

‘’Vind de prijs behoorlijk prijzig dat maakt voor mij nog een twijfel geval om er mee door te gaan.’’
—> heel begrijpelijk, het is een kostbaar supplement, de ingrediënten zijn hier ook naar en het resultaat ook, maar dat het niet voor iedereen (altijd) is weggelegd begrijpen wij zeker.

‘’Ik wil het heel graag blijven slikken om alle bovenstaande genoemde effecten te blijven behouden!’’

NIKS TE KLAGEN?

En uiteraard zijn er ook wel eens mindere reacties, vrouwen die het te kostbaar vinden en te weinig resultaat zien. Gelukkig zijn deze ervaringen ver in de minderheid. Maar hiervoor geldt ook wat we over ons 3 Step Beauty Ritual zeggen: wij kunnen geen garanties geven, iedere huid is anders. Ook is het zo dat de ingrediënten van het supplement als eerste hun kracht afgeven aan delen in je lichaam die het het hardst nodig hebben. Je huid is vaak pas als laatste aan de beurt. Ook kan er in je lichaam iets zijn dat de werking van het supplement belemmert. Twijfel je en wil je het zelf ervaren? We adviseren je het supplement in ieder geval 3 maanden te slikken, zodat je echt een goed beeld hebt van de resultaten op wat langere termijn. Maak hierna voor jezelf de afweging om door te gaan of te stoppen.

Van onze testgroep zegt 75% ja, ik wil No Collagen Collagen Booster™ blijven slikken. Hier doen we het voor 😉

En dan zoals beloofd hier de foto’s van de vrouwen die No Collagen Collagen Booster™ 3 maanden hebben geslikt.

bestel jouw 3 maanden kuur
hier en ervaar het zelf!