BeautyStone Facial Gua Sha

(2 klantbeoordelingen)

45.00

COSMOPOLITAN BEAUTY AWARD 2019 NOMINEE
DUTCH BEAUTY AWARD NOMINEE 2019

Met de BeautyStone kun je:

In minder dan 10 minuten jouw huid een natural GLOW geven.

Op langer termijn huidveroudering op een natuurlijke manier helpen vertragen.

 Jouw huid helpen verstevigen.

 Een droge, gevoelige huid zélf transformeren naar een zacht & gezond babyhuidje.

Een doffe huid weer laten stralen.

Deze Guasha BeautyStone is speciaal gemaakt om aan je Loïs Lee beauty ritueel toe te voegen.

Door met de BeautyStone, gemaakt van jade, over je huid te ‘schrapen’ (gua sha) wordt de micro-circulatie in je gezicht bevordert en krijgt je huid voeding van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je skincare producten beter opgenomen. Een mooie GLOW is het resultaat.

NB: jade is een natuurproduct. Elke batch is weer een verrassing! Kleuren, structuur en vorm kunnen afwijken van de getoonde foto’s. Helaas kunnen we geen kleur-verzoeken inwilligen.

  • Beauty van binnen naar buiten en van buiten naar binnen
  • 100% Xiuyan Jade
  • incl. bewaardoosje en fluwelen bewaarzakje

Categorie: Tag:

Gebruiksaanwijzing

Het ritueel:
Je kunt de steen op verschillende manieren gebruiken. Door met de zijkanten te schrapen over je gezicht (gebruik altijd de cleansing of beauty oil) stimuleer je de doorbloeding. Schraap van binnen naar buiten en in een opwaartse beweging.

Acupressuur:
Je kunt ook de (beauty) acupressuur-punten stimuleren. Zet de steen met de ronde kant op de punten en draai 3 maal een halve slag.

Bij acne, rosacea en ontstekingen is voorzichtigheid geboden. Leg de steen dan plat op de huid. De koude van de steen haalt de ‘hitte’ uit de huid.

 

 

2 beoordelingen voor BeautyStone Facial Gua Sha

  1. miranda.konneman (geverifieerde eigenaar)

    Iedere avond na het aanbrengen van de cleansing oil, schraap ik met de Beautystone. Mijn huid voelt daarna heerlijk warm. Echt een verwennerij! Ik zie dat de fijne lijntjes in mijn gezicht minder worden en de kleur van mijn huid is erdoor verandert. Elke dag een gezonde blos op de wangen ipv de grauwe kleur.

  2. Ester van der Lienden (geverifieerde eigenaar)

    Ook al zo’n must have voor je gezicht. Even goed naar het filmpje kijken hoe de steen te gebruiken maar bij het dagelijks gebruiken weet je wat goed voelt en doet voor je huid. Na het aanbrengen van de cleansing oil gebruik ik de steen zoals aangegeven. Heerlijk om je huid een energy boost te geven en alle afvalstoffen te laten afvoeren zo voor het slapen gaan. Ook weer zo’n heerlijk produkt. Ik ben echt fan. Heb bijna alles al in huis van LoÏs Lee.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *