Guasha BeautyStone

(1 klantbeoordeling)

39.00

DUTCH BEAUTY AWARD NOMINEE 2019

Deze Guasha BeautyStone is speciaal gemaakt om aan je Loïs Lee beauty ritueel toe te voegen.
Door met de BeautyStone, gemaakt van jade, over je huid te ‘schrapen’ (guasha) wordt de micro-circulatie in je gezicht bevordert en krijgt je huid voeding van binnenuit, wordt de collageenproductie gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Tegelijkertijd worden de werkstoffen van je skincare producten beter opgenomen. Een mooie GLOW is het resultaat.

  • Beauty van binnen naar buiten en van buiten naar binnen
  • 100% Xiuyan Jade
  • incl. bewaardoosje en fluwelen bewaarzakje

Categorie: Tag:

Gebruiksaanwijzing

Het ritueel:
Je kunt de steen op verschillende manieren gebruiken. Door met de zijkanten te schrapen over je gezicht (gebruik altijd de cleansing of beauty oil) stimuleer je de doorbloeding. Schraap van binnen naar buiten en in een opwaartse beweging.

Acupressuur:
Je kunt ook de (beauty) acupressuur-punten stimuleren. Zet de steen met de ronde kant op de punten en draai 3 maal een halve slag.

Bij acne, rosacea en ontstekingen is voorzichtigheid geboden. Leg de steen dan plat op de huid. De koude van de steen haalt de ‘hitte’ uit de huid.

 

 

1 beoordeling voor Guasha BeautyStone

  1. miranda.konneman (geverifieerde eigenaar)

    Iedere avond na het aanbrengen van de cleansing oil, schraap ik met de Beautystone. Mijn huid voelt daarna heerlijk warm. Echt een verwennerij! Ik zie dat de fijne lijntjes in mijn gezicht minder worden en de kleur van mijn huid is erdoor verandert. Elke dag een gezonde blos op de wangen ipv de grauwe kleur.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *