Maak kans op 1 jaar lang gratis Loïs Lee!*

(t.w.v. € 668,-)

 

Ja, je leest het goed! Je maakt kans op een jaar lang, elk kwartaal, het 3 stappen systeem in jouw badkamer.

Hoe? Lees snel verder!

Zoals je wellicht weet is een mooie & gezonde huid het resultaat van o.a. gezonde voeding en consequent gebruik, dus dagelijks, van goede huidverzorging.

Het 3-stappen systeem van Loïs Lee geeft je naast jouw mooiste huid ooit óók jouw eigen Beauty Ritueel + dagelijks verwenmoment!

Wat ik me, toen ik begon met Loïs Lee, niet had gerealiseerd, is dat dit ritueel op sommige vlakken per vrouw kan verschillen. De een mengt bijvoorbeeld de Beauty Oil en Hydrating Lotion in haar handen waar de ander ze afzonderlijk na elkaar aanbrengt.

Ik word zo blij als vrouwen zich het ritueel eigen maken en er zo van genieten.

Toen Annemiek (mijn nieuwe PA, die ik onlangs heb aangenomen na mijn oproep op Facebook voor een assistent. Had ik al veel eerder moeten doen, maar dat terzijde 😉 ) haar filmpje plaatste (zonder dwang van mijn kant overigens :-p ) werd ik geïnspireerd en bedacht ik iets super leuks!

Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar jouw Beauty Ritueel met de Loïs Lee producten!

Hoe gebruik jij het 3 stappen systeem, de BeautyBrushes of de BeautyStone? Heb je een lekker muziekje aan staan in de badkamer, zit je op de bank met je BeautyStone? Met andere woorden: ‘hoe ‘Loïs Lee’ jij? (Misschien kunnen we van ‘Loïs Lee-en’ wel een nieuw werkwoord a la ‘Sonjabakkeren’ maken, haha)

Loïs Lee heeft een fantastische win actie bedacht om óók jou te inspireren en motiveren jouw Beauty Ritueel te delen, hier komt ‘ie:

1. Like Loïs Lee op Facebook. (En Instagram mag ook als je een account hebt 🙂 )
2. Laat net als Annemiek jouw Loïs Lee Beauty Ritueel zien in een vlog/video en inspireer hier ook andere vrouwen mee

3. Deel deze video op Facebook (en/of Instagram) met #LoisMe en #winactie
4. Onder de inzendingen verloten we een JAAR lang GRATIS het 3-stappen systeem!*
5. De actie loopt t/m 15 oktober a.s.

 

P.s. Annemiek deelde met mij dat ze het best spannend vond om zonder make-up online te gaan. En dat ze het toch deed, kwam omdat haar huid zo mooi is geworden door de producten. Lois Lee is dus méér dan alleen maar skincare, het is ook meer zelfvertrouwen!

En voor het geval je Annemiek nog niet kent, zij is een van de vele vrouwen van wie de huid zo is opgeknapt door het gebruik van de producten! Kijk naar haar make-up-loze huid aan het einde van dit filmpje! Een mooie stralende en GEZONDE huid!

Hier lees je haar review (met een voor- en na foto): https://www.loislee.nl/review/mijn-rosacea-is-zo-opgeknapt/

*een jaar lang elk kwartaal het Loïs Lee 3 stappen systeem. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.