No Collagen Collagen BoosterWe zijn eindelijk zover om ons nieuwste product, ons eerste huid-supplement te lanceren!

Dit is iets wat ik vanaf de start van Loïs Lee al in m’n hoofd heb gehad. Ik heb het niet voor niets Loïs Lee Pure Skinfood genoemd.

Echte voeding voor je huid.

En dan niet alleen van buiten naar binnen, zoals met ons 3 Step Beauty Ritual.

Maar júist ook van binnen naar buiten.

Als je de biologie van de huid een beetje begrijpt is het bijna naïef te denken dat een aanpak die zich enkel focust op de buitenkant je de volledige resultaten zal geven en je huid kan transformeren*.

Met de ontwikkeling van ons nieuwe product, de No Collagen Collagen Booster, heb ik een superieur huidsupplement willen maken dat zich niet alleen focust op het verlies van collageen, maar ook op andere factoren van huidveroudering.

Zo wordt je huid namelijk ook steeds droger (door afname van bijv. oestrogenen en vetten in je huid) wat resulteert in fijne lijntjes en rimpeltjes.

We hebben te maken met DNA-schade en ontstekingsactiviteit van bijv. UV-licht, luchtvervuiling, blauw licht van schermen en roken waardoor je een minder egale huid kunt krijgen en je cellen beschadigen (de échte veroudering begint in je cellen!).

En heb je weleens gehoord van Sugar Sag? Dat is een ‘zakkende’ huid door (overmatig) gebruik van geraffineerde suikers dat glycatie kan veroorzaken. Glycatie is een proces van suikermoleculen die zich binden aan eiwitten (zoals collageen) en daardoor verharden (en dus hun elasticiteit verliezen) en rimpels veroorzaken.

Al deze factoren pakken we aan met de No Collagen Collagen Booster!

* Heeft het 3 Step Beauty Ritual dat al gedaan? Kun je nagaan wat er gaat gebeuren als je ook de binnenkant gaat mee ‘verzorgen’! :-)