voor wie is het supplementIk zal je wat zeggen: dit supplement heb ik eigenlijk gewoon voor mezelf gemaakt, haha.

Serieus!

Ik maak voor Loïs Lee eigenlijk alleen maar dingen die ik zelf wil gebruiken. Dat is ook mijn drijfveer geweest om een paar jaar geleden het 3 Step Beauty Ritual op de markt te brengen. Ik wilde zélf hoogwaardige, natuurlijke én effectieve skincare zonder meuk gebruiken. Toen ik het niet kon vinden heb ik het maar zelf gemaakt.

Inmiddels zijn er veel vrouwen die er met net zo veel plezier gebruik van maken als ik zelf. ;-)

Met dit supplement is het niet veel anders.

Ik merkte dat mijn huid naarmate ik de 40 naderde wel wat extra ondersteuning kon gebruiken. Ik ben geen type voor botox of fillers (daar kom ik binnenkort nog op terug!), dus dat moest op een andere manier. Iets voor de binnenkant. Super belangrijk namelijk.

In m’n hoofd had ik een collageen-supplement. Maar wel VEGAN, want ik vind het gewoon niet nodig om dierlijke grondstoffen te gebruiken. Bijna 2 jaar zijn we bezig geweest met de ontwikkeling en testen etc.

Maar goed…ik dwaal af….

Voor wie is deze No Collagen Collagen Booster (snap je de naam al? ;-))

Nou, eigenlijk voor iedereen die net als ik haar gezondheid hoog in het vaandel heeft staan.

Dankbaar is dat ze iedere ochtend gezond op mag staan (en dus ouder wordt), maar af en toe ook wel baalt van haar veranderende spiegelbeeld.

Botox en fillers links wil laten liggen (of niet) en snapt dat een aanpak die zich enkel richt op de buitenkant sowieso nooit de maximale resultaten van een mooie, gezonde en stevige huid geeft.

Die net als ik klaar is met alle marketing-verhalen van skincare-merken die de eeuwige jeugd beloven met hun meuk-producten, supplementen fabrikanten die dierlijke ingredienten gebruiken voor onze ijdelheid en gummiebeertjes voor huid-, haar- en nagels met suiker! Really?

Voor die vrouw die het belangrijk vindt om goed voor zichzelf te zorgen (‘because you’re worth it!’), die graag op een natuurlijke manier ouder wordt en bereid is wat meer te betalen voor The Real Deal i.p.v. goedkope meuk met weinig actives, vulmiddelen, antiklontermiddelen, conserveermiddelen etc. (ook wel: ‘dure urine’!).