Een tijd geleden deed ik mee aan de meditatie boost van Susanne Pistoor. Ik mediteer al een paar jaar bijna dagelijks en vind het heerlijk om mijn dag met een meditatie te starten. Geleide meditaties vind ik erg prettig en toen ik de stem van Susanne hoorde werd ik direct ‘verliefd’. Wat een fijne, rustgevende stem.

Ik kwam op het idee om haar te vragen een meditatie voor Loïs Lee in te spreken omdat ik weet hoe mooi je uitstraling kan zijn als je gemediteerd hebt 🙂

En zo geschiedde…. Susanne heeft een prachtige geleide meditatie van 7 minuten gemaakt, helemaal afgestemd op het beautyritueel van Loïs Lee.

Neem even de tijd voor jezelf, zoek een plekje waar je niet gestoord wordt en geniet van deze magische minuten.

Wil je meer van Susanne? Kijk dan op haar website: http://www.susannepistoor.com/