Waarom ben je Loïs Lee gaan gebruiken?

Ik eet en leef al een tijdje zo gezond mogelijk. Alleen gebruikte ik nog “gewone” huidverzorgingsproducten en daar wilde ik vanaf. Ik volgde Lois Lee al een tijdje op Facebook en nadat er een stukje stond in het Happy Hormonen magazine, heb ik een proefsetje besteld.

Wat vind je van het 3 stappen ritueel?

Ik vind het heerlijk! Iedere avond weer een feestje. Voor Lois Lee wilde ik nog wel eens een avondje overslaan, omdat ik te moe was of omdat het al heel laat was, maar nu…. Elke avond (of nacht als dat gebeurt) volg ik keurig het ritueeltje. Alleen sla ik dan de BeautyStone even over…. (die trouwens ook zo heerlijk is…).

 

Moest jouw huid eerst wennen aan de producten en zo ja, hoe is dit gegaan?

Mijn huid moest zeker wennen. Ik had meer last van acne dan voorheen, dus heb uiteindelijk 2 testsetjes geprobeerd voordat ik de grote set bestelde. Heb overigens meteen een abonnement genomen, wel zo handig. Ik wil toch niets anders meer 😉.

Ik heb sinds kort ook de facebrush (ook de bodybrush overigens) en merk dat daar dan weer een reactie van mijn huid op komt. Maar inmiddels weet ik dat dit na een maandje weer stabiel is en het echte resultaat zichtbaar begint te worden.

Wat heeft het gebruik met jouw huid gedaan?

Mijn huid is vooral veel zachter geworden. Nog niet zo egaal als ik misschien zou willen, maar mijn huid is heel lastig en reageert altijd op veranderingen, dus dat komt vanzelf. Mijn huid voelt in ieder geval altijd heel erg schoon en de geur ontspant me enorm.

Ik heb al een tijd problemen met mijn schouder (binnenkort onder het mes) en daarvoor moet ik pittige pijnstillers en maagbeschermers slikken. Dit heeft uiteraard veel invloed op mijn lichaam en mijn huid. Dit speelt natuurlijk enorm mee in het resultaat wat ik nu heb.

Heeft het gebruik van de producten ook iets verandert aan hoe je bijvoorbeeld in je vel zit? 

Nee eigenlijk niet. Ik zat/zit eigenlijk altijd (nou ja, bijna dan 😉) goed in mijn vel. Het gebruik van de producten maakt wel dat ik nog beter voor mezelf ga zorgen. Nog beter naar mijn huid kijk wat het nodig heeft en ben heel blij dat ik al die meuk niet meer op mijn gezicht hoef te smeren.

Wat vind je mooi aan jezelf?

Mijn verkering zou zeggen: ik vind alles leuk (en lekker) aan Miranda, maar ik ben wat kritischer 😉. Vrouwendingetje denk ik. Maar ben wel blij met mezelf. Volgens mij zie ik er wel leuk uit en heb ik een prettige, open en relaxte uitstraling. Als ik moet zegen wat ik mooi aan mezelf vind, dan zijn het mijn schouders en bruine ogen.

En laatst dacht iemand dat ik haar leeftijd was. Bleek ze 29 te zijn! Ik ben 45. Ze is dus mijn absolute BFF geworden 😉. Maar goed, over het algemeen is iedereen verbaasd dat ik 45 ben. Dat krijg je als je goed voor jezelf zorgt (en goede genen hebt)!

Volgende keer zeg ik wel dat het door Lois Lee komt, hihihi.

Gebruik je nog andere producten van Loïs Lee en zo ja, welke?

De lijst van wat ik niet gebruik is korter 😉. Ik heb alleen de jade roller niet, voor de rest alles in huis. Ik ben fan, dat moge duidelijk zijn!

Heb jij nog een leuke tip voor andere vrouwen als het gaat om onze producten?

Zet even door, ondanks dat je misschien niet na 2 weken al het gewenste resultaat hebt. Je huid moet hoe dan ook wennen aan de nieuwe producten. En door deze producten wordt je huid echt echt echt schoon. Dan is het ook niet zo gek als je in het begint juist meer last hebt van acne o.i.d. De troep moet eruit en dat kan alleen maar naar buiten toe. Datzelfde geld overigens ook bij gebruik van de BeautyStone, FaceBrush en BodyBrush. Je zet iets in werking, dus de reactie is alleen maar goed.

Is het na een week of 6 nog steeds niets, stop dan, maar trust me: na 6 weken wil je niets anders meer!

Welke producten zou jij nog graag zien van Loïs Lee?

  1. Hihi, de body oil!!!! Nu met die bodybrush zou dat een waanzinnige aanvulling zijn. Sta er overigens echt van te kijken wat een stof/huidschilfers van me afkomen tijdens het brushen. Gewoon hele witte waas over mijn lichaam en overweeg inmiddels de hulp iedere week te laten komen om de badkamer extra schoon te maken. Er dwarrelt de hele tijd van alles door de lucht 😉
  2. Een scrub crème. Ik weet dat je al scrubt met de doekjes, maar zie toch veel reacties van mensen hierover voorbij komen. Dus misschien is dat business wise een idee.
  3. Zonnebrandcrème. Ik heb op advies van Debbie de Antipodes gekocht, maar die was dus overal even uitverkocht. Misschien ook een ideetje?
  4. Olie voor in bad of onder de douche (dan heb je het hele plaatje compleet toch).
  5. En je zou misschien kunnen kijken naar een lijn voor de jeugd. Ik denk dat Lois Lee voornamelijk gekocht worden door vrouwen. Het is toch een uitgave in 1x. Mijn dochter is 16 en gebruikt producten van de schoonheidsspecialiste (goedkoper en vrijwel meukvrij). Misschien kun je kijken naar een lijn voor de pubermeiden die misschien wat goedkoper is, maar hoe je dat precies zou kunnen inkleden heb ik zo niet voor ogen.

Einde! Dankjewel!

Jullie dankjewel! Dankjewel voor deze heerlijke producten en het fijne gevoel het me geeft bij het gebruik. Vind het ook fantastisch Debbie om te lezen hoe je dit voor elkaar hebt gekregen. Mag je trots op zijn!